PNL și USR-Plus au preluat conducerea Consiliului Local Pitești chiar de la prima ședință

Liberalul Sorin Apostoliceanu va conduce toate ședințele Consiliului Local Pitești în următoarele trei luni. Hotărârea a fost luată de către consilierii PNL și USR-Plus care au format o majoritate solidă în cadrul forului decizional local. Proiectul, adoptat în ședința de joi, 26 noiembrie, este în conformitate cu noul Cod Administrativ și aduce continuitate și cursivitate în activitatea decizională a Consiliului Local Pitești.

Pe de altă parte, PNL dovedește că își respectă promisiunea făcută electoratului, aceea de a nu mai lăsa PSD-ul să cheltuiască după bunul plac banii cetățenilor. “Vom fi tot timpul implicați și foarte atenți la orice investiție și orice cheltuială care se va face din banii publici. Alături de colegii din USR-Plus vom conduce Consiliul Local și vom iniția proiectele de hotărâre pe care le-am propus piteștenilor în campania de la locale.

 

În egală măsură, vom fi foarte atenți la derapajele primarului pesedist Cristian Gentea și-l vom taxa și stopa fără ezitare. Noi nu uităm ce promitem. Avem majoritate în C.L. Pitești și vom pregăti proiecte pentru un Pitești pe care să-l reconstruim împreună” a declarat după ședință Sorin Apostoliceanu. Acesta a adăugat că alegerile care au loc în perioada imediat următoare sunt esențiale atât pentru viitorul României, cât și al Argeșului și Piteștiului: “Pentru a ne pune în aplicare proiectele, avem nevoie de un guvern liberal, un guvern deschis către dezvoltare și modernizare care, cu siguranță va sprijini proiectele pe care le avem pentru piteșteni. Pe 6 decembrie, haideți să votăm candidații PNL la Camera Deputaților și Senat. Avem planuri mari și avem nevoie de susținere în Guvern și Parlament.”

Realizat de SC Atitudine Media Grup SRL la comanda PNL Argeș, Cod mandatar financiar: 11200025

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea