Noii antrenori ai echipei FC Argeș au susținut primul antrenament

 

# Mesajul lui Adrian Dulcea pentru jucătorii de la FC Argeș: ”Trebuie să punem osul la muncă!”

Adrian Dulcea și Paul Ciobanu au condus luni, 30 noiembrie, primul antrenament în calitate de antrenori ai echipei FC Argeș. Cei doi tehnicieni au început pregătirea pentru meciul de vineri, 4 decembrie, de la ora 20.30, de pe propriul teren, cu Dinamo București.

Dulcea este conștient de responsabilitatea de pe umerii săi și își dorește să obțină rezultate cât mai bune cu echipa la care s-a consacrat ca jucător. Tehnicianul grupării din Trivale a tras câteva concluzii preliminare după primul antrenament. „E o bucurie mare pentru mine că am reușit să fac acest pas, iar pe de altă parte e și o responsabilitate la fel de mare! Trebuie să punem osul la muncă în cel mai scurt timp!”, a precizat Adrian Dulcea.

Legat de jucători, prima impresie a noului antrenor a fost: „Un lot cu care, cred eu, se pot face lucruri frumoase. Iar primul pas sper să îl putem face vineri”.

Precizăm că, recent, clubul FC Argeș a anunțat încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu antrenorul principal Ionuț Codruț Moșteanu și secundul Dragoș Radu.

Dulcea (42 ani) a jucat pentru FC Argeş între 2007-2010 și 2012-2014, când a ales să pună ghetele în cui. Ca jucător, acesta mai are în CV echipe precum Gloria Bistriţa, CFR Cluj, Gyor, Gaz Metan sau CS Mioveni. Ca antrenor, Adrian Dulcea le-a pregătit până acum pe SCM Argeșul Piteşti, FC Râmnicu Vâlcea şi Unirea Bascov. Paul Ciobanu (50 ani) a mai pregătit pe FC Argeș în sezonul 2018-2019, făcând cuplu cu Augustin Eduard.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea