Un singur drum județean din Argeș, pe lista scurtă a Companiei Naționale de Investiții

La sfârșitul lunii octombrie, deputatul PNL Dănuț Bica îl întreba, în scris, pe ministrul Ion Ștefan (Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației) care sunt drumurile județene din Argeș ce vor fi incluse în programul de reabilitare și modernizare în următorii 7 ani. Este vorba de Planul Național de Investiții și Relansare Economică pe care l-a elaborat și prezentat, la începutul lunii iulie, Guvernul Orban, plan ce și-a propus să promoveze investiții de peste 100 miliarde lei în infrastructura de interes local.
Răspunsul recent venit ar fi halucinant, dacă am trăi într-o altă țară:

 

”Precizăm că pe lista sinteză a subprogramului, în județul Argeș se află un număr de 40 de obiective de investiții ce vizează reabilitarea, consolidarea sau modernizarea unor drumuri de interes local... Drumurile județene ce vor fi incluse în programul de reabilitare în perioada 2021-2027 vor fi stabilite ulterior, în funcție de propunerea Consiliului Județean Argeș, care are în gestiune această categorie de drumuri...”
Adresa mai specifică faptul că ”în evidența Companiei Naționale de Investiții se află o solicitare privind modernizarea DJ 704C, localitatea Călinești, obiectiv ce va fi introdus pe lista sinteză în perioada următoare.”
Adresa face apoi un istoric al lucrărilor finanțate, în județ, prin PNDL. Apoi formule de încheiere frumoase, prin care Ministerul își arată deschiderea și disponibilitatea. Argeșenii rămân cu listele de sinteză și cu programele ce vor fi stabilite ulterior!...

Click AICI pentru vizualizare

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea