La Bradu se dau bani pentru copiii care se înscriu la școlile din comună!

Reales cu aproape 70% din voturi, primarul din Bradu, Dan Stroe, demonstrează că nu s-a culcat pe laurii victoriei. În comună se asfaltează, se extind rețelele de utilități. Și, după cumm veți vedea mai jos, se dau bani pentru nașterea copiilor dar și pentru rămânerea acestora la școli din localitate.
Dan Stroe, primar: ”Dragi brădeni, două proiecte importante sunt aproape de finalizare. Vorbim despre introducerea canalizării pluviale pe strada Principală, porțiunea Târg - fosta moară și despre asfaltarea străzii Primăverii 5, acolo unde a fost amenajată și o parcare peste canalul colector.

În perioada următoare vor demara lucrările de asfaltare pe străzile Smeurei și Paltinului, contractele de execuție fiind deja semnate.
De asemenea, în ședința Consiliului Local ce a avut loc săptămâna trecută, am propus și au fost aprobate 2 proiecte de hotărâri pe care le-am promis în campania electorală, respectiv:
- acordarea unui stimulent financiar în valoare de 500 de lei pentru copiii care se înscriu la școlile din Bradu;
- acordarea unui stimulent financiar în valoare de 500 de lei pentru primul copil născut și de 1000 de lei pentru următorii copii născuți.
Aceste stimulente se vor acorda începând cu 1 ianuarie 2021”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea