Încep lucrările la Muzeul Județean și Galeria de Artă

Veste importantă! În perioada următoare încep lucrările la proiectele de restaurare a Muzeului Județean Argeș și a Galeriei de Artă Rudolf Schweitzer Cumpăna. „În ceea ce privește Galeria de artă și Muzeul Județean, s-a luat autorizația de construcție și așteptăm o validare de la ADR Sud Muntenia. Aceasta este procedura ca să se dea o hotărâre de CJ și apoi să dăm ordin de începere a lucrărilor”, ne-a precizat Cornel Popescu, managerul Muzeului Județean Argeș.

Obiectivul de investitie ”Restaurarea Muzeului Județean Argeș - Consolidarea, protejarea și valorificarea patrimoniului cultural” a fost câștigat de asocierea dintre RBS AG CONSTRUCT (lider), POLARH DESIGN și ROCANDRA ACTIV, cu suma de 16.060.250,8 fără TVA. Proiectul a fost atribuit pe 4 martie 2020.
Obiectivul de investitie ”Restaurarea Galeriei de Arta Rudolf Schweitzer Cumpăna - Consolidarea, protejarea si valorificarea patrimoniului cultural” a fost câștigat de Asocierea AMP CANTIERI ITALIA S.R.L. (lider) GEO - AMBIENTE S.R.L. și S.C. Interactive Design S.R.L., cu suma de 12.626.628,47 lei fără TVA. Proiectul a fost atribuit în iunie 2019.
Obiectivele proiectelor: îmbunătăţirea infrastructurii, prin restaurarea şi conservarea obiectivelor turistice - monumente istorice de categorie A și creşterea gradului de expunere a acestora, după finalizarea lucrărilor de intervenţii, prin digitizarea lor.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea