Încep lucrările la Muzeul Județean și Galeria de Artă

Veste importantă! În perioada următoare încep lucrările la proiectele de restaurare a Muzeului Județean Argeș și a Galeriei de Artă Rudolf Schweitzer Cumpăna. „În ceea ce privește Galeria de artă și Muzeul Județean, s-a luat autorizația de construcție și așteptăm o validare de la ADR Sud Muntenia. Aceasta este procedura ca să se dea o hotărâre de CJ și apoi să dăm ordin de începere a lucrărilor”, ne-a precizat Cornel Popescu, managerul Muzeului Județean Argeș.

Obiectivul de investitie ”Restaurarea Muzeului Județean Argeș - Consolidarea, protejarea și valorificarea patrimoniului cultural” a fost câștigat de asocierea dintre RBS AG CONSTRUCT (lider), POLARH DESIGN și ROCANDRA ACTIV, cu suma de 16.060.250,8 fără TVA. Proiectul a fost atribuit pe 4 martie 2020.
Obiectivul de investitie ”Restaurarea Galeriei de Arta Rudolf Schweitzer Cumpăna - Consolidarea, protejarea si valorificarea patrimoniului cultural” a fost câștigat de Asocierea AMP CANTIERI ITALIA S.R.L. (lider) GEO - AMBIENTE S.R.L. și S.C. Interactive Design S.R.L., cu suma de 12.626.628,47 lei fără TVA. Proiectul a fost atribuit în iunie 2019.
Obiectivele proiectelor: îmbunătăţirea infrastructurii, prin restaurarea şi conservarea obiectivelor turistice - monumente istorice de categorie A și creşterea gradului de expunere a acestora, după finalizarea lucrărilor de intervenţii, prin digitizarea lor.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea