Prezență redusă a argeșenilor la votul pentru noul Parlament

# Liderii politici argeșeni, exemplu de mobilizare

Prezență destul de redusă duminică, 6 decembrie, la alegerile pentru viitorul Parlament. Vremea rea, situația COVID, lipsa de interes – primele dintre motivele acestei prezențe. Județul Argeș are, pe liste, sute de candidați. Iată, mai jos, ce au declarat cei mai importanți dintre aceștia, la ieșirea de la urne.

„Am votat pentru oameni care se pun în slujba poporului român”

Deputatul Simona Bucura Oprescu (PSD):  „Am votat pentru a opri nepăsarea și incompetența Guvernului, pentru a-I trimite acasă! Am votat pentru România, pentru ca, în această țară, fiecare român să simtă grija pentru sănătatea acestuia și să aibă siguranța unui trai mai bun.
Doctorul Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina, candidat pe listele PSD: „Am votat pentru oameni care se pun în slujba poporului român. Am votat pentru acei oameni care doresc o Românie sănătoasă, o Românie mai unită şi am dat un vot de blam celor care dezbină, celor care nu ţin cu acest popor”.
Deputatul Nicolae Georgescu (PSD): „Am votat pentru interesul României, am votat pentru interesele românilor și am votat pentru interesele economiei”.

„Am votat pentru dezvoltarea Argeșului”

Deputatul Daniel Constantin, candidat pe listele PNL: „Am votat la Școala Generală Nr 1 Nicolae Simonide, din Pitești, acolo unde mi-am făcut studiile gimnaziale. Am votat pentru dezvoltarea Argeșului. S-au spus multe în campanie, dar cred că acum totul se rezumă la două opțiuni:
- Să ne întoarcem la modul vechi de a risipi oportunitățile din ultimii patru ani,
sau
- Să alegem dezvoltarea reală a României, a Argeșului, din punct de vedere economic și creșterea nivelului de trai.
Am speranța că argeșenii care optează pentru prosperitate vor participa în număr mare la vot și vor da șansă dezvoltării!
Dănuț Bica, parlamentar în funcție și candidat pe listele PNL pentru noul Parlament: am votat pentru dezvoltarea României și a județului Argeș.Am votat pentru alegerea unui Parlament care în următorii patru ani să lucreze pentru binele românilor și să șteargă din mintea acestora dezamăgirea și neîncrederea provocate de prestația multora dintre senatorii și deputații ce își vor încheia în curând mandatul. Am votat pentru a da țării noastre o guvernare puternică și performantă, care să o conducă pe calea progresului și reformelor și să o facă respectată cu adevărat pe plan internațional. Astăzi este o zi decisivă pentru România. Se stabilește direcția pe care o va urma țara în următorii patru ani.

„Am rezistat 4 ani, acum e timpul să reconstruim România”

Deputatul Ionuț Moșteanu, candidat pe listele USR PLUS: „Am votat! Nu trebuie să uităm ultimii 4 ani negri pentru democrația din România, nu trebuie să uităm OUG13, gazele și loviturile primite la 10 august, ori celebrele Comisii din Parlament conduse de infractori pentru distrugerea justiției. Am rezistat 4 ani, acum e timpul să reconstruim România”.

„Am votat pentru ca tinerii și copiii noștri să nu mai plece în străinătate”

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș și candidat al organizației pentru Parlamentul României: „Am votat pentru ca tinerii și copiii noștri să nu mai plece în străinătate, să găsească un loc de muncă aici, acasă la ei în Argeș. Am votat pentru valori și principii corecte care sunt baza construcției unei societăți sănătoase. Suntem o forță, siuntem mulți și ne vom îdeplini obiectivul pe care ni l-am propus.

„Prezența bate votul”

La urne s-a prezentat și prefectul județului, președintele CJ Argeș, primarul municipiului Pitești sau al orașului Mioveni.
Emanuel Soare, prefectul județului Argeș: „Prezența bate votul! Nu avem voie să stăm acasă. Eu votez, tu votezi, el/ea votează, noi votăm, voi votați, ei/ele votează. Asta îi sperie pe politicieni. Au fost luate toate măsurile de protecție sanitară in secțiile de votare pentru ca votul să fie în siguranță”.
Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș: „Am votat cu gândul că de mâine se poate schimba în această țară ceva, cu gândul că trebuie să votăm pentru o schimbare totală a ceea ce se întâmplă la această oră. De mâine intrăm într-o etapă de reconstrucție. De fiecare dată partidul pe care îl reprezint a venit cu programe de guvernare pentru cetățenii acestei țări”.
Cristian Gentea, primarul Municipiului Pitești: „Am votat pentru revenirea la normalitate, pentru responsabilitate și pentru o Românie unită, pentru că, până acum, am fost numai dezbinați. Alegerișe sunt foarte importante pentru că, după 2020, vor veni ani grei.  Tocmai de aceea trebuie ca implicarea oamenilor politici să fie mai mare”.
Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu:„Am votat pentru a trimite în Parlament oameni de carieră, profesioniști care au capacitatea intelectuală de a aduce bunăstare și legalitate pentru țară. Am votat pentru un Parlament capabil să legifereze în favoarea țării și a românilor”.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea