Măsuri de limitare a aglomerației din magazine, în Argeș

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a hotărât  aplicarea unor măsuri suplimentare în magazine, supermarketuri și hypermarketuri, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Măsurile se aplică de luni, 7 decembrie, pentru 14 zile în toate localitățile din Argeș și sunt menite să limiteze aglomerația din magazine.
Măsurile adoptate, prin hotărârea CJSU Argeș nr 61, sunt următoarele:

- Se limitează numărul de persoane în incinta magazinelor de tip discount și de proximitate, în supermarketuri și hypermarketuri astfel încât să se asigure, în medie, 8 mp/persoană, prin raportare la maximum 30% din suprafața liberă a spațiului comercial (adică suprafață utilizabilă de către clienți și neacoperită de rafturi, vitrine sau alte elemente de mobilier), precum și o distanță minimă de 2 m între persoane în zona caselor de marcat;
- Acolo unde sunt disponibile cărucioare și/sau coșuri de cumpărături cu roți, se va renunța la utilizarea coșurilor de mână. În același timp, numărul cărucioarelor/coșurilor cu roți disponibile clienților va fi limitat, astfel încât să se asigure, în medie, 8 mp/persoană prin raportare la maximum 30% din suprafața liberă a spațiului comercial și o distanță minimă de 2 m între persoane în zona caselor de marcat.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea