Piteștean acuzat de ultraj! A amenințat o polițistă că o va prinde și o va viola

Procurorii Parchetului Judecătoriei Pitești l-au trimis în judecată, în luna octombrie, pe I. Petrișor, din Pitești, pentru ultraj și amenințare. Bărbatul, în momentul în care se află sub influenţa băuturilor alcoolice, este cunoscut ca având un comportament turbulent, agresiv şi imprevizibil, generând de multe ori o stare de panică printre locatarii blocului unde acesta locuieşte.  Inculpatul este acuzat de săvârşirea a 6 infracţiuni de ultraj și trei infracțiuni de amenințare, toate în concurs real. Conform procurorilor: „În data de 23.05.2020..., numitul I.P. a adresat în mod direct şi nemijlocit ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea poliţiştilor aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, toţi având exerciţiul autorităţii de stat şi personalului ISU Argeş – SMURD, aflat în exerciţiul funcţiunii şi făcând parte din sistemul sanitar. (...).

În data de 30.08.2020, ...numitul IP a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea poliţiştilor prezenţi la faţa locului, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi având exerciţiul autorităţii de stat..., iar apoi, aflându-se în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Argeş a adresat, din nou, ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea poliţiştilor..., respectiv ameninţări cu comiterea infracţiunii de viol faţă de o poliţistă, toţi fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi având exerciţiul autorităţii de stat”.

 

A încercat să lovească un pompier SMURD care îi oferea îngrijiri medicale

Pe 23 mai 2020, inculpatul, aflat în stare de ebrietate, a atacat cu un cuțit pe unul dintre locatarii blocului unde acesta locuiește. În urma conflictului avut, agresorul s-a dezechilibrat şi a căzut peste balustrade, de la etajul 4 până la etajul 2 al blocului, ocazie cu care a rămas întins pe jos acuzând dureri. Ulterior au fost anunţate organele de poliţie și un echipaj SMURD. După ce a primit îngrijiri medicale de la personalul ISU Argeş  în apartamentul acestuia, și i s-a solicitat acestuia să semneze fişa de interveţie, inculpatul a încercat să-l lovească cu pumnul în zona feţei pe pompierul SMURD care îi oferise ajutorul, începând și să adreseze ameninţări cu moartea organelor de poliţie aflați în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Mai mult, bărbatul a luat din bucătărie un cuțit și a continuat amenințările față de oamenii legii, încercând totodată să arunce cuţitul către aceştia. În cele din urmă situația s-a calmat, doar că peste câteva luni, mai exact pe 30 august 2020, tot pe fondul consumului de alcool, inculpatul a început să se manifeste agresiv, din nou, față de aceeași persoană cu care a avut un conflict anterior. În cele din urmă, oamenii legii au procedat la imobilizarea şi la încătuşarea agresorului, întrucât nu s-a conformat dispoziţiilor organelor de poliţie. Inculpatul a adresat polițiștilor ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, fapte care au continuat și după ce bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti pentru a fi transportat către Secţia de Psihiatrie. Mai mult, în timp ce aștepta la spital pentru  a fi consultat, inculpatul a ameninţat o polițistă, în mod repetat, că o va prinde şi că o va viola.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea