Medicii pediatri de la Spitalul Mioveni vor lucra în două schimburi!

Spitalul Orășenesc Mioveni va asigura servicii medicale de pediatrie, în ambulatoriu, în două schimburi. Programul în ambulatoriu după ora 16.00 va intra în vigoare, cel mai târziu, de la 1 februarie 2021.
„Având în vedere faptul că sunt non-stop conectat la viața comunității și port zi de zi discuții cu reprezentanții tuturor mediilor sociale și ai instituțiilor din oraș, vă asigur că sunt la curent cu majoritatea doleanțelor și sesizărilor venite din partea dumneavoastră. Un aspect de neglijat este reprezentat de neacoperirea totală a spectrului de servicii medicale în ambulatoriul noului spital, situație generată în principal de sistarea concursurilor de angajare pe perioada decretării stării de urgență/alertă.

Prioritatea noastră și a echipei manageriale a spitalului este reprezentată de nevoile pacientilor, acesta fiind motivul principal pentru care vom diversifica serviciile medicale oferite populației. Pentru a atinge acest deziderat, având în vedere contextual actual și situația generată de pandemie, este nevoie de timp, o doză de toleranță și obiectivitate.
Cum grija față de copii este primordială, cel mai trârziu, de la data de 1 februarie 2021, Spitalul Orășenesc Mioveni va asigura servicii medicale de pediatrie, în ambulatoriu, în două schimburi. Astfel, copiii vor putea fi consultați și vor primi îngrijiri de specialitate și în a doua parte a zilei, după ora 16.00.
În continuare, conducerea unității medicale, la comun cu administrația locală, depun eforturi pentru a găsii soluții la cât mai multe dintre solicitările venite din partea populației, cu precizarea că limitele actului medical pe plan local sunt impuse de o serie de normative în domeniu, precum și de faptul că Spitalul Mioveni nu este încadrat drept spital de urgență.
Vă asigur că Spitalul Orășenesc Mioveni și administrația locală urmăresc asigurarea și îmbunătăţirea continuă a calităţii actului medical, într-un mediu sigur și confortabil, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune îngrijiri”, a precizat primarul Ion Georgescu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea