Hotel, parc de distracții și păstrăvărie de sute de mii de euro - de vânzare în Argeș

# 5,4 milioane de euro - terenul cu cel mai mare preț de vânzare din județ # Ferme de porci - la vânzare, în Slobozia și Ștefan cel Mare

În plină pandemie de COVID, în județul Argeș sunt scoase la vânzare bunuri importante, cu valori de peste 400.000 de euro. Vorbim de ferme piscicole, hoteluri, parcuri de distracții, hale, terenuri în zona Vidraru sau Molivișu etc. Pesta porcină și apoi criza sanitară au făcut ca oamenii de afaceri argeșeni să renunțe și la fermele de porci. Site-urile de vânzări sunt pline de anunţuri prin care proprietarii sau lichidatorii judiciari, după caz, scot la mezat bunuri valoroase. În cele ce urmează, vă oferim câteva exemple.

Se vinde păstrăvăria de la Stoenești

Una dintre cele mai mari afaceri din comuna Stoeneşti este de vânzare. Nereus Management SRL, firma care administra o păstrăvărie modernă în satul Lunca Gârții din Stoenești a intrat în faliment, iar ferma piscicolă a fost scoasă la vânzare pentru plata datoriilor. Conform site-ului ”imobiliare.ro”, complexul se vinde cu suma de 750.000 euro. Păstrăvăria Nereus a pornit activitatea în anul 2013, cu o producţie anuală preconizată de 360.000 de kilograme de peşte. Suprafaţa totală a complexului piscicol este de 6.526 mp, întreg terenul întinzându-se pe patru hectare. Terenul este concesionat de la Primăria Stoeneşti, concesiunea urmând să fie preluată de viitorul proprietar până în anul 2059.

Descrierea afacerii:
„Suprafață teren: 41.000 mp, concesiune 49 de ani, începând din 30.03.2010.
Bazine Creștere: 72 bazine creștere circulare /D = 10m; h = 1.15 m / Volum util 90 m3 / Luciu apă bazine creștere: 5,652 mp / Un schimb de apă la doua ore / Instalație de oxigenare pentru 48 de bazine / Alimentare cu apă freatică pentru 12 bazine / Capacitate minimă anuală de producție 200.000 kg /Durata creștere unei serii de la stadiu de icre embrionate la păstrăv de consum: 16-18 luni.
Păstrăvăria funcționează pe principiul populării cu 250.000 de icre embrionate o dată, la fiecare două luni, astfel încat seriile ajung la maturitate succesiv. Astfel se asigura continuitate în livrări.
UNITATEA DE PROCESARE: Suprafață construită: 564 mp / Capacitate eviscerare: până la 40 pești pe minut / Capacitate afumare: până la 400 kg/zi produs finit / 4 spații de depozitare cu refrigerare cu volum total de 291,36 m3 / 1 spațiu de congelare (-24OC) cu volum de 22 mc”..., se arată pe site-ul de imobiliare.

Hotelul AMD din Pitești – 1.837.500 euro

Se vinde și hotelul AMD din Pitești, fost centru de carantină pentru COVID-19, pe parcursul acestui an. Se cere suma de 1.837.500 de euro, adică 656 euro/mp.

Descriere anunț:
„De vânzare Hotel S+P+3E+M, Suprafata Construita (amprentă) de 444 mp, iar suprafața desfășurată de 2144 mp. Terenul locației are o suprafață de 1.954 mp.
Locația are 2 săli restaurant unde se poate desfășura evenimente. În prima, sala poate organiza evenimente până la 200 de persoane, iar cea de-a doua sală poate deservi evenimente până la 70 de persoane. Imobilul dispune de piscină, saună umedă, sauna uscată, jacuzzi, toate acestea pe o suprafata totala de 400 mp. Din totalul de 63 de camere, 49 sunt funcționale, diferența de 14 camere nefiind finalizate în ceea ce privește amenajarea lor interioară. Bucătăria este utilată cu toate echipamentele necesare pentru o unitate de acest gen. Există lift modern și funcțional, un birou spațios pentru manager și la parter recepție și Caffe Bar. În spatele hotelului este construită o hală de depozitare cu suprafață de 400 mp, și alte anexe cu suprafață totală de 400 mp care pot fi folosite ca ateliere sau chiar Birouri prin reconvertirea lor în mod facil”, se menționează pe storia.ro.

Terenul cu cel mai mare preț de vânzare din Argeș

În Argeș sunt la vânzare o mulțime de terenuri, situate în puncte cheie. De exemplu, la Pasarela Ștefănești se vinde un teren, cu o suprafața de  165.000mp, cu 5.400.000 euro. Descriere anunț:
„Teren Ștefănești Pasarelă S=165000 mp, stradal cu toate utilitățile, cu multiple drumuri de acces, PUZ. Pe teren se pot construi spații comerciale, clădiri P+9/11 etaje, clădiri P+7/9 etaje, clădiri P+5/7 etaje, clădiri P+3/5 etaje, clpdiri P+1/3 etaje. Terenul are amenajate drumuri cu utilități trase. Terenul se poate împărți în parcele cuprinse între 2500 mp și 25000 mp conform PUZ, iar prețurile sunt cuprinse între 30 euro/mp și 47 euro/mp + TVA în funcție de poziția terenului”, se arată în anunțul de vânzare postat pe storia.ro.

Parc de distracții de 13.000 de mp, la Pietroșani – 1.500.000 de euro

În comuna Pietroșani a fost scos la vânzare un parc de distracții + pensiune. Proprietarul cere 1.500.000 euro. Parcul şi pensiunea se vând complet utilate şi mobilate. Parcul de distracţii se întinde pe o suprafaţă de 13.000 mp, care include: fermă de animale, magazin de suveniruri, fast food cu bucătărie, pensiune – realizată în 2020 etc.

Descriere anunț:
„Oportunitate de afacere, pensiune şi parc de distracţii pentru copii.
Situat în judeţul Argeş, comuna Pietroşani, sat Pietroşani, între Muscelele Argeșului, parcul de distracţii se întinde pe o suprafaţă de 13.000 m2. Dotări parc: 5 foişoare mici şi 2 mari, cuptoare şi grătare din cărămidă, pistă cu ATV-uri, minge zorba, tir cu arcul, 2 tiroliene mari si 3 tiroliene mici, perete de cataract, pânză de păianjen, bile pe apă, bărcuţe pe apă, trambuline, bungee jumping, trasee de dificultate, tunuri cu mingi, echitaţie, spaţiu de joacă indoor, spaţiu de joacă outdoor, terase.
Ferma de animale cu grajd şi ţarcuri (bibilici, porumbei, rate caroline, găini japoneze, fazani, păuni, ciobăneşti germani, ponei, vaca holsten, ieprui uriaşi germani).
Magazin de suveniruri şi Magazin tip Fast-Food cu bucătărie, spaţiu de depozitare, hambar.
Pensiune (anul fabricatiei 2020) P+1E cu restaurant/sala de evenimente 200 locuri şi bucătărie profesională ultra dotată la parterul imobilului. La etaj, 6 camere duble/triple şi un apartamanet cu două dormitoare ce pot gazdui 24 de persoane. (...) Spaţiu de cazare separat (anul fabricatiei 2020) 6 locuri tip bungalow (...).
Parcul şi pensiunea se vând complet utilate şi mobilate (cu toate dotările inclusive echipamentele utilizate pentru atracţiile din parc). Propietatea este dată în folosinţă şi nu necesită investiţii sau reparații”, se arată în anunțul postat pe imobiliare.ro.

OMV Petrom vinde un teren, în Pitești, cu peste 1,9 milioane de euro

Și OMV Petrom vinde un teren în Pitești, pe strada Obor, în suprafață de 8.344 mp cu suma de 1.915.000 euro. „OMV Petrom SA vinde teren în Pitești, Str. Obor nr. 11, jud. Argeș, în suprafață de 8.344mp, intravilan. Acte de proprietate, cadastru, intabulare în cartea funciară, certificat de urbanism pentru informare.”, se menționează în anunțul postat pe storia.ro.

Se vând 10 hectare de pădure pe malul lacului Vidraru

Printre anunțurile postate pe site-urile de profil se regăsesc și zeci de vânzători de terenuri în zona  Vidraru, pe Transfăgărășan. Unul dintre ei vinde 10 hectare de pădure, pe malul lacului Vidraru, cu 990.000 de euro.
Descriere anunț: „Vă propunem o oportunitate unică, o suprafață mare de pădure de fag, de 10 hectare (comasat), pe malul lacului Vidraru, în vecinătatea debarcaderului! Datorita poziționării extraordinare, accesul este direct de pe minunatul traseu Transfăgărășan, cu un front de 600 metri liniari”, se arată în anunțul postat pe storia.ro.

Hale de vânzare, cu peste 1.500.000 de euro, la Câmpulung și Mioveni

Sunt scoase la vânzare și două hale, cu prețuri colosale, la Câmpulung și la Mioveni.
„Proprietar, vând hală industriala 14.000 m2, cu teren în suprafață de 20.000 m2.
Utilități existente: energie electrică (...), canalizare (...), rețea de apă (...), gaz metan (...), telefonie&internet; disponibile. Zona în continuă dezvoltare! Preț de vânzare: 1.500.000 Euro (se adaugă TVA)”, se arată în anunțul de vânzare postat pe OLX.
Una dintre ele se vinde în Mioveni - Bulevardul Dacia, cu prețul de 2.500.000 euro. „De vânzare hală Argeșelu, suprafață totală = 7940 mp, H = 8 m, l = 46 m, D = 60 m. De închiriat suprafață disponibilă = 7500 mp. Suprafață teren = 18 602 mp. Spatiul este compartimentat astfel: în față- hală iar in spate - 2 birouri, 2 vestiare, 2 grupuri sanitare. În interior sunt 9 rampe de încărcare (8 rampe pe lateral și una în spate). Utilități: racord individual apă, curent, internet, cameră supraveghere video. Deține autorizație ISU”, se menționează în anunțul de vânzare postat pe storia.ro.

Ferme de porci - la vânzare, în Slobozia și Ștefan cel Mare

Pesta porcină, iar apoi criza sanitară au făcut ca oamenii de afaceri argeșeni să renunțe la fermele de porci. Astfel, în comuna Slobozia se vinde o fermă de creștere și îngrășare a porcilor, compusă din imobil teren extravilan în suprafață de 10345 mp, cu  400.158 euro.
O altă fermă, cu o suporafață utilă de 6.000 mp, se vinde în comuna Ștefan cel Mare pentru suma de 650.000 euro. „Fermă de porci în  funcțiune cu toate avizele și toate autorizațiile în loc. Ștefan cel Mare, jud. Argeș, cu suprafață teren 80.000 mp împrejmuit, curent trifazic, moară funcțională, casă de locuit și birou. Ferma este populată cu porci, are cabinet pentru medic veterinar”, se arată în anunțul postat pe storia.ro.
A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea