Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit 1.200 de pachete familiilor defavorizate din județ

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, desfășoară în perioada 14-20 decembrie, proiectul social-filantropic ,,Bucuria Crăciunului”.
La inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, o parte din parohiile Eparhiei au contribuit financiar pentru realizarea a 1200 de pachete care conțin: dulciuri, alimente, rechizite școlare și cărți de rugăciuni.

Acestea au fost împărțite în cele șase protopopiate din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, fiind alese acele familii aflate în dificultate. Darurile sunt destinate în special copiilor, dar și bătrânilor singuri care au nevoie de ajutor. La sediul protoieriei Pitești, mai mulți voluntari au depus eforturi deosebite pentru pregătirea pachetelor. Proiectul,, Bucuria Crăciunului”, își propune să-l aducă pe Moș Crăciun în casele celor sărmani, oferindu-le acestora posibilitatea de a simți cu adevărat frumusețea sărbătorii Nașterii Domnului Iisus Hristos.
Această acțiune socială oferă de asemenea posibilitatea Sectorului Social - Filantropic al Eparhiei, de a identifica și alte situații delicate care există în special în parohiile din mediul rural. Astfel vor fi analizate și alte soluții pentru toți cei aflați în dificultate, cum ar fi: acordarea unor ajutoare financiare suplimentare pentru încălzirea locuințelor, achiziționarea de medicamente și oferirea posibilității celor aflați în suferință de a avea acces la serviciile medicale de specialitate.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea