Britanicii de la TOP GEAR laudă noul model Dacia Sandero

# Aceștia arată că ” Mașina este îmbunătățită complet, iar prețul este la jumătate față de cel al competitorilor”

În cadrul celebrei emisiuni TOP GEAR, Sandero, noul model produs și livrat de Uzinele Dacia de la Mioveni, este lăudat și chiar notat foarte bine.
„Simplă, spațioasă, motorizarea nu este făcută cu jumătați de măsură, iar acum vine cu ceva rafinament în plus”, așa descriu cei de la Top Gear noul model Dacia Sandero, disponibil în Marea Britanie.

 

Punctul forte al modelului analizat este de fapt mașina în sine: „Există îmbunătățiri ale vechiului model în toate privințele: un look smart, spațioasă și pe deasupra, un preț bun”. Prețul este considerat și punctul slab: „Puține lucruri care nu pot fi explicate de prețul mic” (alephnews.ro).
Prețul noii Dacia Sandero pornește de la 8.000 de lire în Marea Britanie, fiind la jumătate față de cel al mașinilor concurente, Ford Fiesta Și Vauxhall Corsa, cele mai bine vândute mașini în Marea Britanie la acestă categorie.
Top Gear pune Dacia Sandero pe aceeași treaptă cu Renault Clio și Nissan Juke, mai ales pentru motorizarea care este adaptată standardelor UE de emisii.
Cu toate acestea, momentan vânzările Daciei Sandero, varianta Acces, cu minimum de dotări, sunt sub 1%. Majoritatea clienților optează pentru modele cu un motor mai mare și dotări interioare mai multe și mai bune. Prețul maxim la care poate ajunge Sandero este 12.795 de lire, iar aici este inclusă navigația, Apple CarPlay, accesul și pornirea keyless, clima, cameră pentru gararea cu spatele și transmisie automată, potrivit zf.ro
Sandero Stepway e varianta puțin mai scumpă, prețurile variind între 10.995 și 14.595 de lire. Este numit un „pseudo-crossover”, dar acoperă 60% din vânzările de Sandero din UK.
Top Gear a oferit nota 8 din 10 noului model Dacia Sandero.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea