S-a efectuat recepția lucrărilor la DJ 702 A Ciupa - Rătești

# Porțiunea de drum asfaltată pornește de la limita județului Dâmbovița, străbate comuna Rătești și asigură accesul la autostrada A1

Joi, 17 decembrie 2020, a avut loc recepția la terminarea lucrărilor pentru modernizarea drumului județean DJ 702 A Ciupa - Rătești. Sectorul de drum modernizat, în lungime de 2,596 km, este de interes interjudețean întrucât face legătura între județul Dâmbovița și județul Argeș. Astfel, porțiunea de drum asfaltată pornește de la limita județului Dâmbovița, străbate comuna Rătești și asigură accesul la autostrada A1, București - Pitești.  
Prin realizarea acestei investiții, oamenii care tranzitează zona vor putea circula de acum în condiții foarte bune de trafic.  
Pe lângă asfaltarea sectorului de drum, lucrările au mai constat în: înlocuirea a 2 podețe transversale dalate, executarea a 10 podețe pentru accesul la proprietăți, executarea de șanțuri betonate și șanțuri de pământ, executarea marcajelor și semnalizării rutiere.  
Execuția lucrărilor a durat aproximativ un an. Valoarea totală a investiției este de 4.207.023,50 lei (din care 4.025.522,29 lei - finanțare de la bugetul de stat prin PNDL și 181.501,21 lei - bani din bugetul Consiliului Județean Argeș).  
Îmbunătățirea și dezvoltarea infrastructurii rutiere reprezintă una dintre prioritățile conducerii Consiliului Județean Argeș. În acest sens, se urmărește finalizarea investițiilor aflate în derulare și demararea unor noi proiecte privind reabilitarea și modernizarea drumurilor județene.  


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea