Concluzii, la sfârșit de an, la Primăria Bradu

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe a susținut, joia trecută, ultima  conferință de presă din acest  an.”2020 a fost pentru noi un an bun atât pe partea de administrație cât și pe partea politică. Am avut două rânduri de alegeri. Brădenii ne-au dat votul în număr mare și avem majoritate în CL. Pentru prima dată, la Bradu, un partid politic are 66% în CL. Astfel, avem 10 consilieri social democrați dintr-un total de 15,  PMP are 3 consilieri (printre care și Florin Frătică) și PNL 2 consilieri.

Pe partea administrativă am derulat proiecte pe care brădenii le așteptau. Chiar dacă a fost pandemie, la Bradu s-a lucrat. Unul dintre proiectele terminate este canalizarea pe strada principală. Anul următor vom demara o serie de proiecte care sunt așteptate de ceva timp. Și vorbesc despre partea de infrastructură și proiecte pentru prevenirea inundațiilor.”, a declarat edilul Dan Stroe.
Viceprimarul Gheorghe Negoi a vorbit de buna colaborare care există cu primarul, colaborare care, iată, a intrat în al cincilea an de primărie, pentru că prietenia și bunele relații sunt mai vechi. Gheorghe Negoi a mai vorbit și despre atacurile murdare care au existat în campania electorală asupra lor, dar mai ales a familiilor. ”Dacă noi suntem persoane publice și ne asumăm, atacurile și amenințările asupra familiilor noastre ne-au durut foarte mult. Dar, ce a fost a fost, important este să trecem cu bine peste pandemie și să ne vedem cu bine la anul. Sărbători cu liniște tuturor!”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea