Revelion fără foc de artificii, la Mioveni

Deși locuitorii din Mioveni au fost, în ultimii ani, răsfățați și cu artificii spectaculoase la miezul nopții, anul acesta, din cauza restricțiilor, artificiile nu vor mai lumina cerul.
Ion Georgescu, primarul  de la Mioveni: ”Dragi prieteni, în contextul situației actuale, având în vedere legislația privind normele de siguranță saniară, conform HG 1065/2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, anul acesta NU SE VA ORGANIZA FOC DE ARTIFICII!

Având în vedere măsurile dispuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, prin hotărârea nr.65/22.12.2020, petrecerile publice sau private din spațiile închise sau deschise, focurile de artificii și mesele festive cu un număr mare de participanți sunt interzise, inclusiv în noaptea de Revelion. Instituția Prefectului Argeș vă recomandă să vă petreceți Crăciunul și Revelionul acasă, cu familia restrânsă, pentru a minimiza riscul infectării cu noul coronavirus.”
Oricum, centrul orașului este o feerie, milioane de lumini ornamentale au fost instalate, spre bucuria micuților dar și adulților.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea