Pe urmele lui Moș Crăciun, la Inspectoratul Școlar Județean Argeș

”Din cer senin, un cor divin
Se-aude lin cântând ...”.

Cu toții ne amintim cum ni se umezeau ochii de emoție când îl vedeam lângă bradul împodobit sau cum ne simțeam în brațele lui Moș Crăciun când recitam, plini de emoție, poezia, în așteptarea darului mult dorit, bine ascuns în tolba lui fermecată.

 

Și pentru că această tradiție, plină de sensibilitate, trebuie păstrată și transmisă mai departe, în Ajun de Crăciun, echipa de inspectori a Inspectoratului Școlar Argeș, prin exemplul personal, au distribuit darurile lui Moș Crăciun.
Adunate în cadrul campaniei umanitare ”Împreună să dăruim zâmbete de Crăciun”, echipa de voluntari SNAC a Inspectoratului Școlar Argeș, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic și asociația ”Puterea Zâmbetului”, cadourile au conținut alimente neperisabile, articole vestimentare noi/în stare perfectă de curățenie, cărți, produse de igienă personală, cărți.
„Pentru că nimic nu se poate compara cu bucuria sinceră din ochii copiilor, haideți ca, în aceste vremuri mai puțin liniștite, să facem cu toții gesturi frumoase, care ne vor rămâne în suflete pentru totdeauna!”, a transmis inspectorul școlar general, prof. Elena Liliana Murguleț.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea