Cătălin Costescu - în locul lui Cristian Dumitru în Consiliul Local Pitești

În afară de Lucrețiu Tudor, primarul Cristian Gentea l-a cooptat în echipa sa și pe Cristian Dumitru, aflat pe lista PSD pentru Consiliul Local Pitești. Cristian Dumitru a devenit consilier tehnic la cabinetul primarului, dându-și demisia din funcția de consilier local. Locul său în Consiliul Local Pitești va fi luat de economistul Cătălin Costescu (foto sus), cel care va bifa al doilea mandat consecutiv. Costescu se află pe lista de supleanți cu care PSD a candidat în Pitești la alegerile locale din septembrie 2020.

 

Legat de alegerea lui Cristian Dumitru pentru a fi consilier personal, primarul municipiului Pitești a precizat: „Cristi Dumitru are experiență pe partea de fonduri europene. Am fost la câteva vizite împreună pe partea tehnică și sunt sigur că vom face o echipă foarte bună împreună!”.
Cristian Dumitru: „Vreau să-i asigur pe votanții noștri că nu a însemnat o retragere a mea prin acceptarea acestei funcții, ci dimpotrivă cred că voi fi în măsură să răspund mult mai bine așteptărilor cetățenilor noștri”.
A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea