Cristian Gentea, despre viitorul mall din Tudor Vladimirescu: „Lucrurile au intrat în linie dreaptă”

Primăria Pitești a concesionat dezvoltatorului Prime Kapital Emerald SRL terenul public din cartierul Tudor Vladimirescu, pentru o perioadă de 25 de ani, cu posibilitate de prelungire, În această zonă, societatea ar urma să construiască o pasarelă auto-pietonală, va parte a proiectului Argeș Mall. Cristian Gentea: „Vă dau o veste bună. Sunt în măsură să vă spun că am semnat contractul de concesiune cu firma Prime Kapital Emerald, pentru cei 1060 mp, pentru construirea pasajului peste calea ferată, deci lucrurile au intrat în linie dreaptă.

Practic, este cel mai mare proiect privat din ultimii 30 de ani (din Pitești n. red.), e vorba de 1400 locuri de muncă. Numai pasarela care va fi donată municipalității se estimează a costa 10 milioane de euro, așa că, din punctul meu de vedere, noi suntem foarte deschiși ca lucrurile să meargă în regim accelerat.”
Reamintim că proiectul dezvoltat de către Prime Kapital se ridică la suma de 80 de milioane de euro. Investiţia se va desfăşura pe o suprafaţă de circa 13 hectare, în cartierul Tudor Vladimirescu din Piteşti, în locul sit-ului industrial actual. Proiectul va avea o suprafaţă comercială închiriabilă de 55.000 mp şi, în funcţie de cerinţele pieţei, o componentă rezidenţială.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea