Deszăpezirea în Pitești: au fost folosite 18 utilaje, fiind împrăștiate 191 tone de material antiderapant

Administrația locală piteșteană, prin Salpitflor Green S.A, a intervenit, în cursul nopţii de duminică spre luni, pentru deszăpezirea străzilor din municipiul Pitești, acţiunea de curăţare a zăpezii continuând şi în cursul dimineţii. Pentru combaterea poleiului și curățarea zăpezii, de duminică, de la ora 20:00, până luni dimineaţa, la ora 08:00, au fost folosite 18 utilaje şi a fost răspândită o cantitate de 191 tone de material antiderapant.

Echipele de deszăpezire au intervenit cu prioritate pe arterele principale, pe pante, pe rampe, la trecerile de pietoni, în stațiile de autobuz și pe trotuare.

„La această oră, se acționează în continuare, atât pe arterele principale, cât și pe cele secundare, pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții bune. Facem apel către conducătorii auto să circule cu atenție și să contribuie la evitarea blocajelor prin parcarea mașinii cu discernământ și prin păstrarea benzii întâi liberă pentru intervenția mai ușoară a mașinilor și a utilajelor”, informează Primăria Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea