Sala Sporturilor din Mioveni – în grafic

Construcția Sălii Sporturilor din Mioveni avansează, conform graficului de execuție, încă din primele zile ale acestui an. După finalizarea lucrărilor, sportul argeșean va beneficia de o sală polivalentă modernă ce va îndeplini standardele naționale și internaționale pentru organizarea de competiții sportive indoor.
În prezent, se lucrează la finalizarea pereților cortină și a tâmplăriei exterioare, continuă finisajele atât la exterior cât și la interior, se lucrează la rețelele de instalații exterioare și se execută circuitele electrice pentru iluminat.

Sala va putea găzdui meciuri de handbal, baschet, volei, tenis de câmp și competiții de gimnastică. Are trei corpuri. Corpul principal, denumit A, va include intrări pentru 2.010 persoane, 32 de uşi, foaiere (cel de la nivelul parterului va avea o suprafaţă de 158 mp, iar foaierul de la nivelul etajului, care va asigura fluxul evacuării persoanelor, 1.100 mp), grupuri sanitare, sistem de sonorizare, tabelă de scor electronică, sistem de iluminare pentru sală, sistem de canalizare, proiector TV, garderobe şi teren principal de handbal, plus vestiare, spaţii de recuperare (saună, bazin cu apă rece şi caldă, mic grup sanitar și zonă de relaxare), cabinet medical și spaţii complementare (comerţ, spaţii de protocol, alimentaţie publică și spaţii tehnice). Corpul B va fi la nivelul parterului şi va avea o sală de bowling, iar la etaj – un club. Corpul C va adăposti centrala termică.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea