Contre între Mînzînă și Ivan, în ședința CJ Argeș: „Lăsați-mă cu grija față de cetățeni!

Faptul că vicepreședinții Consiliului Județean Argeș pot să angajeze fiecare câte doi consilieri a creat discuții aprinse în ședința de Consiliu Județean din data de 23 decembrie. Au fost contre dure între președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, și  consilierul județean Bogdan Ivan, președintele PRO România Argeș.
Totul a început după ce consilierii județeni din partea PRO România (Bogdan Ivan și Dumitru Grecu) au considerat că nu este oportună aprobarea a câte doi consilieri pentru vicepreședinții CJ Argeș, motivând faptul că suntem în criză (de COVID) și e nevoie să facem o „economie”.

De asemenea, Bogdan Ivan a precizat că nu au fost acordate burse pentru elevii cu rezultate bune la olimpiade, în schimb se aprobă posturi de consilieri.
„Ion Mînzînă: Despre grija  față de cetățeni, credeți-mă nu am batista la mine ca să fiu foarte, foarte marcat. Lăsați-mă, domnule Ivan, cu grija față de cetățeni. Vi  s-a explicat cu subiect și predicat. Acestea (cele patru posturi de consilier n. red.) sunt bugetate la ora aceasta.
Bogdan Ivan: Putem să facem o economie. Nu am dat bani la copiii care au fost la olimpiade și dăm bani vicepreședinților. Sunt miliarde. Zeci de miliarde în patru ani.
Ion Mînzînă: Conform legii!
Bogdan Ivan: Cu atitudinea aceasta, o să vedeți că partidele ălea extremiste se duc în cer.
Ion Mînzînă: Partidul din care faceți dvs. parte s-a dus deja!”, acestea fiind doar o parte dintre replicile pe care cei doi și le-au dat în timpul ședinței de CJ Argeș, din luna decembrie.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea