Tribunalul Specializat Argeș a respins cererea de deschidere a insolvenței împotriva fostei firme a lui Cătălin Rădulescu

După ce nu a mai obținut un nou mandat de parlamentar, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de Cătălin Rădulescu pentru titlul de „Luptător pentru Victoria Revoluției”. După mai multe vești neplăcute, a venit și una bună pentru fostul deputat argeșean. Tribunalul Specializat Argeș a respins cererea de deschidere a procedurii de insolvență a societății Concordia Con. Strade SRL Pitești, fosta firmă a lui Cătălin Rădulescu, în prezent administrată de familia sa.

Pe 3 august 2020,  societatea Prof Superconstruct Design SRL București a depus o cerere de insolvență, la instanță,  împotriva firmei familiei Rădulescu. Iar Tribunalul Specializat Argeș a decis, pe 25 noiembrie 2020, respingerea cererii. „Admite excepţia tardivităţii formulării cererii de consemnare a unei cauţiuni şi a contestaţiei debitorului la cererea creditorului de deschidere a procedurii de insolvenţă . Anulează cererea de consemnare a unei cauţiuni şi contestaţia debitorului la cererea creditorului de deschidere a procedurii de insolvenţă. Respinge cererea creditorului de deschidere a procedurii de insolvenţă a debitorului, ca neîntemeiată. Admite în parte cererea debitorului de acordare a cheltuielilor de judecată. Obligă creditorul la plata către debitor a sumei de 1500 lei cheltuieli de judecată . Cu apel în termen de 7 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Specializat Argeş”, se arată în hotărârea instanței.
Concordia Con. Strade SRL Pitești a avut  7 angajați și o cifră de afaceri de 2.624.401 lei, pe parcursul anului 2019, în creștere față de 2018 când a înregistrat o cifră de afaceri de 1.075.759 lei. Dar totuși cele mai bune rezultate le-a înregistrat în 2015 şi 2016, ani pentru care a raportat afaceri de 19,14 milioane lei, respectiv 14 milioane lei, când în firmă încă era asociat majoritar Cătălin Marian Rădulescu, zis și „deputatul Mitralieră”.  Acesta a rămas asociat majoritar până în mai 2017.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea