Alex Pîrvu - revenire în forță pe scena Filarmonicii Pitești

 

Pe 14 ianuarie, Filarmonica Pitești a susținut primul concert simfonic cu public, după o perioadă destul de lungă în care acest lucru nu a fost posibil din cauza pandemiei. Și ca evenimentul să fie cu adevărat special, a fost un concert intitulat „Tinere Talente”. Pe scenă s-au regăsit soliștii Aida Popa (violoncel), Inya Cutova (pian), Larisa Nicolae (vioară), Flavius Ilie (nai), Denisa Dumitrache (voce), Alex Pîrvu (voce) sub bagheta dirijorului Tiberiu Dragoș Oprea.

Revenirea pe scenă a talentatului Alex Pîrvu a fost de bun augur. Despre Alex Pîrvu v-am mai povestit, dar povestea lui frumoasă de viață continuă! A devenit cunoscut atunci când a pășit, timid, pe scena de la „Next Star”, dar lucrurile nu s-au oprit aici. Dacă acum a ajuns să cânte alături de mari artiști (Al Bano, Toto Cutugno, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nico, Feli, Florin Ristei...) și pe mari scene, putem spune fără îndoială că Alex a gustat din succes, acest lucru nefiind un impediment, ci doar o motivație pentru a ajunge acolo unde își dorește, și anume pe marile scene ale lumii.

Alex este acum elev în clasa a XII-a în cadrul Liceului de Arte „Dinu Lipatti”, la secția canto clasic, și simte că aceasta este cariera pe care dorește să o urmeze. Se pregătește pentru examenul maturității – Bacalaureatul, dar și pentru admiterea la Universitatea Națională de Muzică București. Nu e un secret: în luna decembrie Alex a devenit major. Un eveniment important în viața fiecăruia dintre noi, iar adolescentul de odinioară s-a transformat într-un adevărat bărbat cu o voce de aur şi cu o voinţă de fier.

Îi urăm baftă multă lui Alex Pîrvu în tot ce își propune și așteptăm cu nerăbdare alte vești minunate.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea