De astăzi - abonamente lunare gratuite pentru elevii piteșteni

# Elevii beneficiază de gratuitate pe toate liniile de transport din municipiul Piteşti, pe tot parcursul anului calendaristic

 

De astăzi, 18 ianuarie, elevii piteșteni au posibilitatea de a ridica abonamentele lunare gratuite pentru transportul cu autobuzul de la orice punct de vânzare bilete din municipiu! S.C. Publitrans 2000 S.A. aduce la cunoştinţă elevilor din învăţământul preuniversitar acreditat/autorizat că, începând cu data de 18 ianuarie 2021, se vor elibera abonamente lunare gratuite la toate cele 18 puncte de vânzare bilete şi abonamente din municipiul Piteşti, existente în staţiile de autobuz.

Eliberarea abonamentelor elevilor se face în baza carnetului de elev emis de unitatea de învăţământ, vizat prin ştampilă pentru anul în curs, copie şi original. Reamintim faptul că elevii beneficiază de gratuitate pe toate liniile de transport din municipiul Piteşti, pe tot parcursul anului calendaristic (inclusiv în vacanţele şcolare).

Conform H.C.L. nr. 178/24.11.2016, modificată şi completată prin H.C.L. nr. 400/14.12.2020, art. II, abonamentele pentru elevi se pot elibera şi la sediul unităţilor de învăţământ preuniversitar acreditate/autorizate, în baza unei convenţii încheiate între acestea şi S.C. Publitrans 2000 S.A. Pentru elevii şcolarizaţi în sistemele alternative de învăţământ, eliberarea abonamentelor se va face în baza unei adeverinţe în original, emisă lunar de unitatea de învăţământ, având menţionat în mod obligatoriu codul numeric personal, din care să reiasă că elevul frecventează cursurile acesteia, precum şi alternativa educațională în care sunt şcolarizaţi.

Pentru elevii aflaţi în clasa 0, eliberarea abonamentelor se va face în baza unei adeverinţe în original, emisă lunar de unitatea de învăţământ, având menţionat în mod obligatoriu codul numeric personal, din care să reiasă că elevul frecventează cursurile acesteia.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea