Atenție! Restricții de trafic în Argeș

Urmare a Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș nr. 2 din 12.01.2021, începând cu data de 18 ianuarie a.c., circulația autovehiculelor va fi restricționată pe DJ 703E, ce face legătura între Pitești și Băbana, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Nicolae Labiș (varianta Trivale – Găvana) până la intersecția cu DC 163 (sat Ciocănăi, comuna Moșoaia).

Restristricțiile rutiere sunt preconizate a fi aplicate în perioada 18 – 29 ianuarie a.c., cu excepția zilei de duminică, 24 ianuarie a.c., însă termenul poate suferi modificări în funcție de stadiul lucrărilor.

Traficul va fi închis în intervalul orar 09:00 – 12:00, pentru a permite echipelor silvice să identifice arborii cu potențial de a pune în pericol siguranța circulației pe tronsonul în cauză și să acționeze în consecință.

Zona va fi semnalizată prin balize rutiere, iar la fața locului vor fi prezenți polițiști din cadrul Biroului Rutier Pitești. Traficul va fi deviat, în intervelul orar menționat, pe DC 163 Ciocănăi – Moșoaia și DN 67B Pitești – Moșoaia – Poiana Lacului.

Polițiștii argeșeni vă recomandă să vă planificaţi deplasările luând în considerare restricţiile de circulaţie impuse și să respectați regulile de circulație pe drumurile publice, adoptând o conduită preventivă și ținând cont de condițiile meteo-rutiere.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea