Şedinţele Consiliului Local Mărăcineni, tulburate de Stelică Crăciun

# Poliţiştii din Bascov, deocamdată, şomează. De ce, domnilor poliţişti? Stelică Crăciun, fost consilier local şi om de afaceri la fel de local a reuşit să se facă cunoscut în zonă nu datorită iniţiativelor legislative propuse, nu afacerilor ci, mai ales, datorită scandalurilor numeroase în care a fost implicat. Ultimul scandal pe care l-a semnat, ca o vedetă de cinema, a fost la ultima şedinţă a Consiliului Local Mărăcineni, din 31.10.2011, unde Stelică Crăciun  a pătruns împreună cu un acordeonist în sala de şedinţă a Consiliului Local tulburând activităţile premergătoare şedinţei. Cei din grupul condus de persoana menţionată au început să cânte, să facă dedicaţii primarului şi să adreseze cuvinte jignitoare la adresa lui şi a familiei.
La momentul venirii acestora, recenzorii desfăşurau activitatea privind recesământul populaţiei şi al locuinţelor de pe raza comunei, fiind întrerupţi  datorită gălăgiei produse de Stelică Crăciun şi de oamenii cu care acesta a venit.

Poliţia Bascov, scrofuloasă la datorie… Chiar, ce mai face poliţia Bascov? Mai face ceva?!...

Aceştia au fost rugaţi de către mai multe persoane să părăsească sala şi să nu mai tulbure liniştea pentru a se putea ţine şedinţa de Consiliul Local în condiţii normale. Este vorba de o încălcare evidentă a liniştii şi ordinii publice. Iar grupul condus de Stelică Crăciun nu a încetat, primarul fiind nevoit să sune la poliţie. Potrivit domnului primar Nicolae Şerban, la venirea echipajului de poliţie din Bascov, secţie la care este arondată comuna Mărăcineni, agenţii de poliţie l-au audiat prima dată pe reclamant, adică pe primar, solicitându-i-se actele de identitate. În cele din urmă au fost legitimaţi şi făptuitorii care nu au prezentat însă nici un act de identitate. ,,Am făcut mai multe sesizări către organele de poliţie care nici până în prezent nu au luat o măsură cu privire la întâmplările asemănătoare, unde tot timpul făptuitorul Crăciun spune că nu are nimeni ce să-i facă, că este omul poliţiei întrucât este informator”, ne-a spus edilul din Mărăcineni. Domnilor poliţişti, când veţi lua salariu, chiar şi acel mic salariu pe care îl primiţi, gândiţi-vă că acesta nu vine de la Stelică Crăciun şi nici de la amărâtul de acordeonist pe care primul l-a angajat să încalce legea. Este important… Noi vom urmări cu atenţie acest caz, precum şi stadiul în care se află plângerile anterioare formulate. Pentru că ceva este putred, şi nu în Danemarca. Vom reveni!    A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea