Mai puțin de jumătate dintre angajaţii învăţământului preuniversitar din judeţul Argeș vor să fie vaccinați

La nivelul învățământului preuniversitar, 45,06 % dintre angajați au declarat disponibilitatea de vaccinare raportat la totalul de 292.872 de angajați în sistemul de învățământ preuniversitar (inclusiv persoanele care nu au raspuns), se arată într-un comunicat dat de Ministerul Educației. În total, 167.977 angajați din sistemul național de învățământ își declară, în prima etapă de consultare, disponibilitatea de vaccinare. Ministerul Educației a decis inițierea celei de-a doua etape de declarare a disponibilității de vaccinare, în perioada 16 ianuarie – 1 februarie 2021.

 

În sistemul de învățământ universitar, procentul privind disponibilitatea de vaccinare este de 59,64 % (raportat la totalul de 51.094 titulari angajați în sistemul de învățământ universitar + 9.295 cadre didactice asociate – inclusiv persoanele care nu au răspuns). Ministerul Educației a făcut publice rezultatele primei etape de consultare la nivelul zilei 15 ianuarie, cu privire la disponibilitatea de vaccinare a personalului din învăţământ, cu precizarea că raportarea din care au rezultat procentele de disponibilitate s-a făcut incluzând și persoanele care nu s-au pronunțat în niciun fel asupra disponibilității de vaccinare (răspunsuri asimilate neconcludent răspunsurilor negative).
Astfel, la nivelul județului Argeș, 47,27% (4.200 de persoane încadrate în învățământul preuniversitar)  dintre angajați au declarat disponibilitatea de vaccinare raportat la totalul de 8.886, conform edupedu.ro.

Click AICI pentru a vedea situația detaliată pe județe

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea