Ciprian Țurlea – noul viceprimar al orașului Mioveni

Joi, 21 ianuarie, a fost convocată sedința ordinară a Consiliului Local Mioveni. Toate cele 18 proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate de către consilierii locali. Unul dintre cele mai importante proiectele aflate pe ordinea de zi a vizat desemnarea viceprimarului orașului Mioveni, ales dintre cei 19 consilieri locali, prin votul secret al acestora.

După numărarea voturilor, noul viceprimar a fost ales în persoana consilierului local, Ciprian Turlea (PSD), cu 12 voturi pentru, Sorin Fîlfănescu(PNL) a obținut  3 voturi pentru,  Ovidiu Pîrvu(USR) a obținut 3 voturi pentru(a existat un singur consilier local absent motivat).

„Mă bucur să fac echipă cu un reprezentat al tinerei generații, care poate avea o viziune mai nouă și modernă asupra unor aspecte, un tânăr implicat de-a lungul anilor în diverse proiecte civice și sociale, activ și în plan politic. Cu o puternică dorință de muncă și guvernat de cele mai bune intenții, sunt convins că Ciprian Țurlea - de astăzi noul viceprimar al orașului, va încerca să demonstreze zi de zi, prin implicare și responsabilitate că a meritat să ocupe această funcție.

În egală măsură, nu trebuie să uităm devotamentul și munca depusă de domnul Aurel Costache, colegul meu alături de care am muncit 14 de ani, pentru dezvoltarea comunității, împreună formând o echipă unită și eficientă!”, a precizat primarul Ion Georgescu.

Ciprian Ţurlea este de profesie inginer automatist în cadrul societății Delta Invest din Mioveni.

”Mulțumesc pentru votul acordat. Pentru mine este o cinste și o onoare să fiu viceprimar al orașului în care m-am născut, am crescut și trăiesc împreună cu familia mea” a declarat noul viceprimar al orașului Mioveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea