Noua Dacia Sandero a câștigat titlul "Mașina anului 2021" în Marea Britanie

Noua generație Dacia Sandero a fost încoronată "Mașina Anului 2021", în Marea Britanie, de către publicația „What Car?”. Modelul românesc este cea mai accesibilă mașină nouă de pe această piață.
În 2020, Dacia Sandero a primit o generație nouă. Trecând peste design-ul modern sau interiorul îmbunătățit, cea mai notabilă schimbare este, desigur, noua arhitectură CMF-B. Trecerea la această platformă, pe care o împarte cu Renault Clio, înseamnă înainte de toate o siguranță sporită în cazul unui accident. Șasiul este mai rezistent ca oricând, iar sistemul de frânare de urgență este standard pe toate nivelurile de echipare.

În tot acest timp, Dacia Sandero rămâne o mașină confortabilă, practică și, cel mai important, accesibilă. Toate aceste criterii au fost luate în considerare de jurnaliștii publicației „What Car?”. Aceștia i-au acordat titlul de "Mașina Anului 2021" în Marea Britanie. Totodată, modelul compact de la Dacia a fost desemnat "Cea mai bună mașină mică" în cadrul aceleiași competiții. O categorie pe care o tot câștigă din 2013. "Sandero este confortabil, plăcut la condus, bine echipat și foarte spațios, deci ar merita să fie luat în considerare chiar dacă prețul ar fi la fel ca al rivalilor. Cu excepția faptului că nu este, desigur. Este un chilipir și o realizare remarcabilă," a declarat Steve Huntingford, redactor al publicației britanice.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea