Au început lucrările la viitorul Spital Clinic Veterinar din Pitești

# Investiția este  de 2 milioane de euro

La Pitești se construiește cel mai mare spital veterinar din sudul țării. Acesta va face parte din lanţul de unităţi sanitare veterinare Prima-Vet, care deţine deja 3 centre medicale în Bucureşti. Investiția va fi realizată în Bulevardul Petrochimiștilor nr 43, vizavi de Vama Pitești.
Imobilul este situat în intravilanul municipiului Pitești, având o suprafață totală de 356 mp. Accesul auto și pietonal se va face dinspre B-dul Petrochimiștilor. Caracteristicile construcției propuse: funcțiunea principală a viitorului imobil este de spital clinic veterinar, regim de înălțime: P+4 (Etaj 4 retras), număr total parcări prevăzute în proiect: 12. Investitorul anunţă că noul spital, care va fi înfiinţat în Piteşti, va beneficia de dotări cum ar fi: radiologie veterinară, ecografie veterinară, laborator de analize, chirurgie etc.

Prima-Vet: „O să permită intervenții de medicină veterinară cu nivel de calitate ridicat, precum și cu o dotare de înaltă performanță”

Conform memoriului de prezentare privind impactul asupra mediului depus la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș, obiectul proiectului îl reprezintă „Continuare lucrări începute în baza autorizației de construire nr 1497/13.11.2007 – schimbare destinație din imobil birouri P+4E/P+6E în Spital Clinic Veterinar P+ 4E (etaj 4 retras) și Panou Publicitar”. Precizăm că Primăria Pitești a emis un certificat de urbanism pentru realizarea investiției în iulie 2020.
„Diversitatea și gravitatea cazurilor veterinare tratate de Spitalul Veterinar Municipal Prima-Vet din București venite din județele Argeș, Olt, Dolj, Vâlcea și Sibiu a influențat în mare măsură decizia de a înființa un Spital Veterinar Clinic la Pitești, care să permită intervenții de medicină veterinară cu nivel de calitate ridicat, precum și cu o dotare de înaltă performanță, ce lipseau cu desăvârșire în această zonă geografică”, precizează reprezentanții Prima Vet în memoriul depus la APM Argeș. În documentul citat, se mai menționează că valoarea investiției este de aproximativ 2 milioane de euro.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea