Ca să fie sigură că a încercat peste tot, Argentina Culcuș a dat în judecată PSD atât la Tribunal, cât și la Curtea de Apel

# Aceasta a fost invalidată, în toamna anului trecut, de Tribunalul Argeș pentru funcția de consilier local la Mioveni

Argentina Culcuş, fosta șefă a Centrului Cultural Mioveni, a fost, inițial, validată pentru funcția de consilier local la Mioveni, din partea PNL. Cartea ei de identitate, în care avea domiciliul la Mioveni, a fost considerată act valid, care îndeplineşte condiţiile cerute de Legea alegerilor locale! Conform surselor noastre, Argentina Culcuş şi-a vândut apartamentul din Mioveni încă din anul 2018.

Acolo locuieşte, de doi ani, o altă familie. Familia se pare că ar fi declarat chiar organelor competente că nu au nici o legătură cu fosta directoare a Centrului Cultural Mioveni. Legea mai spune un lucru însă. Că un consilier, după ce este ales, trebuie să aibă domiciliul pe raza unităţii administrativ-teritoriale în care a fost ales.
Astfel că, inițial, a fost  validată de Judecătoria Pitești. Decizia a fost contestată de fostul viceprimar al orașului, Aurel Costache dar și de Partidul Social Democrat.
„Admite apelul. Schimbă, în parte, încheierea în sensul că invalidează mandatul de consilier local pentru oraşul Mioveni, în ceea ce o priveşte pe intimata Culcuş Argentina Elena. Menţine în rest încheierea. Definitivă”, se arată în hotărârea Tribunalului Argeș din data de 22 octombrie 2020.

 

Hotărârea a fost atacată de Argentina Culcuș atât la Tribunalul Argeș, cât și la Curtea de Apel

Argentina Culcuș nu s-a arătat convinsă de justețea hotărârii emise de magistrații Tribunalului Argeș. Așa încât a formulat acțiuni care au fost înregistrate atât pe rolul Tribunalului, cât și al Curții de Apel. La Tribunal s-a scurs deja un prim termen, următorul fiind stabilit pentru luna aprilie 2021. La Curtea de Apel e mai greu cu termenele, încă nu a fost fixat primul, însă este estimat pentru vara acestui an. S-ar putea ca, până la primul termen de la Curte, procesul de la Tribunal să fie gata...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea