Servicii profesionale oferite de firmă de curățenie în Argeș, pentru domenii variate

SC CLEANING SOLUTIONS CONCEPT SRL execută servicii profesionale de curățenie pentru instituții, hoteluri, spitale, birouri, hale industriale, magazine, case particulare. „Noi vă ajutăm să economisiți timp, efort și bani punându-vă la dispoziție o gamă variată de servicii de curățenie și întreținere. Beneficiem de personal calificat și verificat pentru a îndeplini cerințele clienților. SC CLEANING SOLUTIONS CONCEPT SRL beneficiază de avantajul de a avea aparatură de ultimă generație în domeniul curățeniei.
Societatea noastră prestează servicii în Pitești și în zonele limitrofe.

Utilizăm consumabile profesionale de curățenie, iar soluțiile se diferențiază prin PH-ul fiecărei soluții, de la soluțiii acide până la soluții bazice. Deținem aparatură de spălat pardoseli de dimensiuni mari și medii, aparate de curățat cu presiune, aspiratoare de curățat mochete, monodiscuri profesionale și ustensile profesionale pentru curățare geamuri.  
Aparatura profesională din gama Kaercher și Hako ne ajută să intervenim  în hale industriale, farmacii, supermarket-uri,  birouri, pentru a asigura un serviciu de calitate clienților nostri.  
Societatea noastră execută cu succes servicii de curățenie după constructor.
Firma noastră de curățenie are următoarele servicii:
Curățenie generală
Curățenie întreținere
Curățenie post-construcții
Tratament pentru pardoseli
Curățare mochete/canapele
Curățenie tapițerii
Curățenie evenimente
Curățare geamuri
Prețurile încep de la 4 lei/ mp pentru curățenie de întreținere, curățenie generală 7.5 lei / mp până la 10 lei/ mp pentru curățenie post constructor. Prețul per contract se calculează în funcție de frecvența necesară cât și de gradul de dificultate al lucrării.
Pentru oricare dintre serviciile noastre ne puteți contacta la numărul de telefon 0740764433, cât și pe internet pe website-ul www.cleaningsolutions.ro, și pe pagina de Facebook Cleaning Solutions- Curățenie Pitești”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea