ISU Argeș - 16.837 de intervenții la situații de urgență în 2020

# Misiuni îndeplinite cu succes anul trecut
Vineri, 29 ianuarie 2021, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru BUGHIU, a participat la prezentarea raportului de evaluare a rezultatelor activităților desfășurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș în anul 2020.
Din cauza pandemiei de COVID 19, anul 2020 a fost un an de cumpănă pentru fiecare dintre noi, dar mai ales pentru cei aflați în linia întâi în lupta împotriva acestui virus periculos.

Deși și-au riscat propriile vieți, existând riscul contaminării la orice pas, cu implicare, curaj și devotament, numeroase misiuni au fost duse la îndeplinire cu succes și în cursul anului trecut de salvatorii argeșeni.
În total, 16.837 de intervenții la situații de urgență s-au desfășurat în anul 2020. Dintre acestea, peste 10.000 au fost acțiuni SMURD și 6.070 acțiuni pentru situații de urgență.
Acum, la bilanț, după încă un an de activitate, cea mai mare satisfacție a celor care activează în cadrul ISU Argeș vine din faptul că, prin acțiunile lor, au putut salva vieți și schimba destine, reușind să prevină de multe ori adevărate tragedii.
Pentru profesionalismul cu care își îndeplinesc rolul important pe care îl au la nivelul județului, vicepreședintele Adrian Dumitru BUGHIU a transmis felicitări conducerii ISU Argeș și tuturor salvatorilor argeșeni, le-a urat mult succes în viitoarele misiuni și i-a asigurat de tot sprijinul în activitatea lor din partea Consiliului Județean Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea