Mircea Drăghici renunţă la Colegiul Curtea de Argeş!?

# Informaţia nu a putut fi confirmată. Domnul deputat nu răspunde la telefon, iar secretara… a trecut la PDL. Mircea Drăghici, deşi se ţine tare în toate declaraţiile politice pe care le face în spatele monitorului, întrucât comunicate de la cabinetul dânsului vin neîncetat, simte că va pierde bătălia electorală din colegiul Curtea de Argeş. Acesta se pare că va încerca să devină deputat candidând pe listele naţionale. Se vede clar că pe domnul deputat nu îl interesează atât soarta alegătorilor,

cât poziţia sa de la Palatul Parlamentului. Cu un an înainte de alegeri, domnul Drăghici trage sforile pentru încă un mandat de deputat, dar nu pe colegiul Curtea de Argeş ci pe listele naţionale. Văzând că Ştefan Lăzăroiu câştigă teren pe colegiul  care l-a făcut deputat şi pe domnul Drăghici, acesta din urmă fiind prieten cu Victor Ponta, a şi avut o discuţie cu preşedintele PSD şi şi-a asigurat un loc în Camera Deputaţilor. Preşedintele Ponta se pare că i-a promis un loc eligibil pe listele naţionale domnului Drăghici. Nu ajunge că domnul deputat se interesează de soarta sa direct, electoratul fiind pe un loc secund pentru acesta, dar se şi laudă cu şapte guri că are promis un loc eligibil pe listele naţionale, declarând acest lucru în mai multe cercuri de prieteni .... şi nu numai. Vai de capul nostru cu astfel de politicieni, care nu mai pot de grija noastră, vorba vine, dar care respectă întocmai vorba noastră din bătrâni: „Milă mi-e de tine, dar de mine mi se rupe sufletul”.  Cam aşa vede domnul deputat alegătorii. Ce treabă mai are domnul Drăghici cu electoratul din Colegiul Curtea de Argeş, dacă aceştia dau semne vizibile că nu-l vor mai vota?

 

Nini Diaconu: „Candidatura lui Mircea Drăghici pe listele naţionale este o posibilă variantă. Ne-am consulat şi am discutat toate variantele”.

Am luat legătura cu primarul oraşului Curtea de Argeş pentru a afla mai multe amănunte. Iată ce ne-a declarat domnul primar:
# Domnul Mircea Drăghici vrea să candideze pe listele naţionale ale PSD. Aveţi cunoştinţă despre aşa ceva?
Nini Diaconu: Decizia nu o ia el. Această decizie se ia la nivel de partid. Această decizie se ia la nivelul la nivelul Biroului Executiv Judeţean, birou din care fac şi eu parte şi vă asigur că nu s-a luat nicio decizie în acest sens. Cum să luăm această decizie când nu se ştie cum vor fi alegerile, dacă vor fi comasate, câte colegii sunt!? Mai este mult până acolo. Nici nu se ştie cum se va candida, nu se ştie dacă alegerile vor fi comasate. E prematur să vorbim despre aşa ceva. 
# Să înţeleg că nu aţi avut nicio discuţie cu domnul Drăghici în acest sens?
N.D: Ba da. Am avut multe discuţii cu domnul deputat. Sunt variante care se discută. Nu este o hotărâre definitivă. 
# Mircea Drăghici a afirmat că a avut deja o discuţie şi cu Victor Ponta în acest sens. Negaţi faptul că v-a informat vis-a-vis de această discuţie avută cu preşedintele PSD?
N.D: Mi-a spus ceva legat de această discuţie, dar vă repet că este prematur să discutăm despre o decizie. Am avut şi această variantă în discuţie. Candidatura lui Mircea Drăghici pe listele naţionale este o posibilă variantă. Ne-am consulat şi am discutat toate variantele.
# Păi se mai consultă domnul Drăghici cu dumneavoastră? În ultimul timp amândoi aţi dat impresia că nu mai este loc de consultări între dumneavoastră.
N.D: Se mai consultă, se mai consultă... în ultimul timp.

Micea Drăghici nu comentează candidatura sa pe listele naţionale

Am încercat să luăm un punct de vedere şi de la deputatul Mircea Drăghici în legătură cu viitoarea sa candidatură. La telefon nu am fost binecuvântaţi să ne răspundă domnul deputat. La conferinţa de presă nu am întrebat deoarece ni s-ar fi stricat subiectul. Am încercat să luăm legătura cu consiliera dânsului dar, din păcate, nici aceasta nu ne poate ajuta deoarece a trecut în tabăra lui Ştefan Lăzăroiu. Am rugat un alt consilier al domnului Drăghici să ne dea un punct de vedere oficial al domnului deputat. Aici am avut noroc. Am primit răspunsul promt şi la obiect: ”Domnul deputat nu comentează acest lucru, de fapt nu dă nicio declaraţie în acest sens.” Ce să înţelegem din această declaraţie? Domnului deputat îi este cumva ruşine să recunoască în faţa electoratului această realitate? Rămâne de văzut ce va face domnul deputat în continuare. Probabil că în prima fază va trimite un comunicat de presă în care să certe presa că nu îşi face treaba aşa cum ar trebui… Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea