Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu sunt convinși că vor deveni viceprimarii Piteștiului

 

# „100% vom avea un viceprimar de la PNL și unul de la USR”  # Pe 10 februarie se aleg noii viceprimari ai municipiului

A fost stabilită, oficial, ziua în care echipa Primăriei Pitești va fi completă. Miercuri, 10 februarie, se vor alege cei doi viceprimari ai municipiului. Marii favoriți sunt Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, membrii coaliției de dreapta. Și Titi Tudosoiu, propunerea social-democraților pentru funcția de viceprimar, crede în șansa sa. Rămâne de văzut dacă vor fi trădări între consilierii locali PNL și USR PLUS. Cert este că se anunță o ședință extraordinară cu scântei a Consiliului Local Pitești. Sedința va avea loc, miercuri, în sala de ședințe a Primăriei Pitești, de la ora 15.00. Pe ordinea de zi au fost stabilite până acum 40 de puncte, cel mai așteptat fiind cel de-al 28-lea proiect, care privește alegerea viceprimarilor.

Deși, săptămâna trecută a apărut în spațiul public argeșean zvonul care dădea ca sigur pe Titi Tudosoiu drept unul dintre viceprimarii Piteștiului, cele două persoane propuse pentru funcția de viceprimar din partea coaliției de dreapta resping din start această posibilitate.

Gelu Tofan: „În acest moment vom avea 100% un viceprimar de la PNL și unul de la USR. (…)Eu sunt un militant de partid care respectă decizia partidului. Suntem în alianță la Guvernare și se transmite și în teritoriu această decizie. Trebuie respectată”.

Mihai Mihăilescu: „Va fi ședință extraordinară pe data de 10 februarie. Așteptăm cu interes această ședință de Consiliu Local. În ciuda zvonurilor care au fost lansate de către cei de la PSD că ar putea să existe trădări din partea consilierilor PNL sau USR PLUS, eu sunt convins, din ce am discutat cu colegii din cele două partide, că vom vota cu toții câte un viceprimar de la PNL și de la USR Plus. Zvonul aruncat de către pesediști a fost doar pentru a încerca să ne dezbine pe noi, consilierii coaliției de dreapta”.

De asemenea, pe lângă alegerea celor doi viceprimari, în cadrul ședinței se vor numi și reprezentanții municipiului Pitești în Adunarea Generală a Acționarilor Societăților Salubritate 2000 SA, Salpitflor Green SA și Publitrans 2000 SA. Lipsesc, în schimb, proiectele de hotărâre privind desemnarea reprezentanților municipiului în cadrul AGA al societăților Apă Canal și Termo Calor.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea