Preluarea grupului de ferme Danbred de către Premium Pork - în atenția Consiliului Concurenței

Consiliul Concurenţei analizează tranzacția prin care Premium Pork Commercial SRL intenționează să preia activitățile desfășurate de Danbred Argeș SRL, Agroprod Benţa Nicu SRL, Agro Consulting Chiriac SRL și Slobozia Food Production SRL în domeniul reproducției, îngrășării și vânzarii porcinelor către abatoare.
„Premium Pork Commercial SRL face parte din grupul Premium Pork, a cărui activitate principală în România este creșterea suinelor în vederea vânzării acestora pentru abatorizare.

Activele ce urmează a fi preluate constau într-o fermă de reproducție și 4 ferme de îngrășare. În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliului Concurenţei. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat de presă emis de Consiliul Concurenței.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea