Un nou pol industrial în jurul depozitului Dacia de la Oarja, la 10 km de Piteşti, pe Autostrada Pitești-București

Globalworth, proprietarul depozitului unde Dacia are cel mai mare depozit din lume, are în plan extinderea platformei industriale. Astfel, Automobile Dacia, cea mai mare companie din România după cifra de afaceri, replică modelul industrial al platformei de la Mioveni (Argeş) în localitatea Oarja, conform zf.ro.
După finalizarea proiectului logistic al Grupului Renault, cel mai mare din lume, în 2010 în urma unei investiţii de 40 mil. euro, în Oarja au venit treptat şi alte companii - Martur România, Kirchoff Automotive,

 

Bimed Teknik, Rochling Automotive, Adler Pelzer, CEVA  Logistics şi WDP care a şi construit unele dintre platforme şi GMB România, un alt furnizor auto care a construit o fabrică în imediata vecinătate a platformei centrului de piese al Dacia.
„Mai avem 50.000 mp disponibili la Oarja. Suntem în discuţii cu doi potenţiali chiriaşi pentru această suprafaţă, însă vom comunica după ce negocierile avansează. Oarja nu este doar pentru Automobile Dacia. Legat de extindere, putem confirma că vom mai construi lângă Centrul de Piese Dacia, nu pentru brandul Dacia“, au spus reprezentanţii Globalworth, compania care deţine proiectul logistic de la Oarja. Globalworth este cel mai mare proprietar de birouri din România şi Polonia.
(sursa: zf.ro).

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea