Deputat Aurel Bălășoiu: „Bine că irosiți fără rost banii publici pe afaceri de partid, dar nu aveți pentru o mână de oameni”

„Cum să nu măriți pensiile oamenilor cu cele mai multe boli într-o țară cu un sistem de sănătate la pământ?
De ce să nu măriți pensiile celor care au construit România, au fost pe șantierele de la drumuri, școli, spitale, baraje și uzine?
Cum puteți să-i priviți în ochi pe cei care sunt cei mai supuși riscului de a muri din cauza pandemiei și a spitalelor pe care le gestionați foarte prost?
Chiar puteți fi atât de lipsiți de afecțiune, încât să spuneți că nu aveți să dați bani celor care prin sudoarea și munca lor ne-au deschis drumul spre educație, spre viitor?

Bine că irosiți fără rost banii publici pe afaceri de partid, dar nu aveți pentru o mână de oameni care au trăit vremuri în care primeau pâinea cu porția și totuși au făcut sacrificii și eforturi mari, ca noi să fim generația care să aducă schimbarea.
Părinții și bunicii sunt aceia care te iubesc. Ei sunt smeriți, cuminți și calzi, au mereu o povață bună, te ceartă că nu mănânci suficient și vei cădea din picioare din cauza anemiei, le e teamă să nu deranjeze, sunt ca niște icoane, îngălbenite de vreme, cu mâini bătătorite, care te-au îmbrățișat, te-au sprijinit și s-au rugat în tăcere, ca să nu cazi.
Bunicii și părinții se sacrifică. Nu fiindcă le-ai cere așa ceva vreodată, ci pentru că așa consideră că e ordinea lucrurilor pe pământ: să nu trăim niciodată mai mult sau mai bine decât copiii noștri. Părinții și bunicii ar lua asupra lor toate suferințele și nedreptățile, ca tu să fii ocrotit de rele și de nenorociri, ar fi în stare să își dea viața pentru binele copiilor și nepoților.
Aceasta este România zilelor noastre, acestea sunt motivele pentru care bunicii și părinții noștri merită să-și trăiască bătrânețea demn și liniștit!”, a precizat deputatul Aurel Bălășoiu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea