Fără surprize! Tofan și Mihăilescu - noii viceprimari ai Piteștiului

Fără surprize, la alegerea celor doi viceprimari ai municipiului Pitești. Plecați cu prima șansa, Gelu Tofan (PNL) și Mihai Mihăilescu (USR PLUS) au fost aleși, prin vot secret, viceprimari.

În  această seară,  în sedința extraordinară a Consiliului Local Pitești, s-a luat act de alegerea celor doi. După exercitarea votului de către consilierii locali piteșteni, primul clasat a fost Gelu Tofan de la PNL cu 13 voturi, urmat de Mihai Mihăilescu-USR-12 voturi, Dumitru Tudosoiu-PSD -11 voturi și Ana Stan PNL-10 voturi.

„Este un început pentru Pitești care, pentru prima dată după decembrie ’89 are un viceprimar liberal”, a spus Gelu Tofan. De asemenea, MIhai Mihăilescu a declarat : "Sunt deschis la o colaborare sinceră și loială cu domnul primar. Vrem să facem lucruri bune pentru cetățenii municipiului Pitești, să implementăm proiecte bune pentru cetățenu și cred că numai lucrând împreună vom reuși".

Singura surpriză în timpul ședinței de Consiliu Local, privind alegerea viceprimarilor, a fost propunerea lui Dănuț Dinu (PMP) pentru această funcție, cel care a nominalizat-o pe Ana Stan. Aceasta a acceptat propunerea, deși PNL avea deja un candidat desemnat, motivând că nu dorește ca cetățenii să considere că eludează legea. „Ca să nu creadă cetățenii că doresc să eludez accept această propunere. Să vedem ce iese. Cel mai bun să câștige!”, a precizat Ana Stan.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea