Ana Stan - sunată de Ludovic Orban în timpul ședinței de Consiliu Local

# Ana Stan și-a dat demisia din CL Pitești

Miercuri, 10 februarie,  a avut loc sedința extraordinară a Consiliului Local Pitești. În cadrul ei au fost aleși și cei doi viceprimari ai municipiului. Unul dintre momentele surprinzătoare ale ședinței l-a reprezentat propunerea Anei Stan, de către Dănuț Dinu, pe lista candidaților potențiali la această funcție. Dănuț Dinu (PMP) a declarat că a fost impresionat de atitudinea echilibrată  de care a dat dovadă aceasta.

 

Deși liberalii aveau un candidat propus pentru funcția de viceprimar - Gelu Tofan - aceasta a acceptat propunerea, motivând că nu vrea ca cetățenii să creadă că se eludează. Decizia acesteia a luat prin surprindere colegii coaliției de dreapta, inclusiv pe cei din propriul partid. Așa se face că în timpul ședinței, după ce a acceptat propunerea, Ana Stan a fost sunată chiar de președintele PNL, Ludovic Orban. Motivul exact nu îl știm pentru că Ana Stan a ales să nu răspundă, la momentul respectiv.

În cele din urma s-a terminat cu bine pentru coaliția de dreapta. Cei doi viceprimari aleși fiind Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu. În schimb, Ana Stan a obținut doar 10 voturi pentru funcția la care a fost propusă în ultimul moment. Mai mult, la sfârșitul ședintei, Ana Stan a anunțat că își dă demisia din Consiliul Local.  "Mi-am anunțat demisia în seara asta. Urez succes PNL și USR, să realizeze pentru piteșteni proiectele pe care le-au promis. Nu e o decizie luată la nervi, nu e o revanșă împotriva nimănui”, a anunțat consilierul local PNL Ana Stan.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea