Reținut pentru trafic de droguri. Deținea substanțe în valoare de 50.000 de euro

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Pitești, au depistat joi, 11 februarie, un bărbat, de 40 de ani, din București, în timp ce ar fi încercat să comercializeze amfetamină.

Totodată, pentru administrarea probatoriului au fost efectuate trei percheziții domiciliare, la imobilele utilizate de cel în cauză, de pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov.

 

În urma perchezițiilor au fost descoperite şi ridicate 850 gr. amfetamină, 200 gr de cannabis, aprox. 1000 gr de ciuperci halucinogene, 15 comprimate ecstasy, 5 timbre LSD, 5 gr haşiş, 60 gr. ketamină, 150 gr de substanţă pulverulentă/cristalină susceptibila a fi droguri de mare risc, 15 kituri cu miceliu (destinate creşterii ciupercilor halucinogene deja însămânţate), precum şi mai multe ustensile folosite la prelucrarea şi consumul drogurilor - 2 deshidratoare, 1 cantar electronic de precizie, 4 grindere,  51 de recipiente cu urme de fragmente vegetale, 200 de pliculete autosigilante cu urme de droguri, 3 pipe, precum şi alte obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.  Valoarea de comercializare a substanţelor cu efect psihoactiv descoperite în urma percheziţiilor este aproximativ 50.000 de euro”, informează IPJ Argeș.

 

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. În cele din urmă, Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea