Cristian Gentea a oferit o plachetă asociației cadrelor militare în rezervă și în retragere, în semn de prețuire

Pe 11 februarie a fost marcată aniversarea a 30 de ani de la înființarea Asociației „Organizația Județeană Argeș” Basarab I a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere. În cadrul evenimentului ce a avut loc la Cercul Militar din Pitești, primarul Cristian Gentea a oferit o plachetă membrilor asociației, în semn de prețuire, alături de cuvântul adresat celor prezenți:

„Dragi membri ai Asociației „Organizația Județeană Argeș” Basarab I a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, sunteți parte a Armatei Române, care se bucură de cel mai ridicat nivel de încredere și respect din partea populației, și reprezentați toată tradiția ostășească a românilor, pe care i-ați slujit sub drapelul național! Asociaţia dumneavoastră, care astăzi aniversează trei decenii de rezultate în parteneriate cu alte structuri asociative din sistemul de apărare, ordine publică și securitate, este continuatoarea nobilelor tradiţii ale organizaţiilor cadrelor militare în rezervă și în retragere existente pe teritoriul judeţului Argeş din anul 1864, precum şi moştenitoarea patrimoniului deţinut de acestea.

Vă admirăm spiritul camaraderiei militare, izvorât din băncile liceelor și academiilor militare, întărit apoi cu seriozitate și devotament în activitățile din unitățile militare. Sunteți ofițeri, maiștri militari și subofițeri care, după ieșirea din viața militară activă, ați menținut acest spirit, prin Asociația „Organizația Județeană Argeș” Basarab I. Vă felicit în numele piteștenilor și vă doresc multă sănătate, alături de familiile dumneavoastră!”, a precizat primarul Cristian Gentea.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea