Dumitru Chirleșan, despre stadiul lucrărilor la Casa Universitarilor: „Eu zic că spargem ouă roșii acolo de Paște”

Lucrările de la Casa Universitarilor sunt în grafic. Dumitru Chirleșan, rectorul Universității din Pitești, este mulțumit de modul în care se lucrează.  Aflată la câteva sute de metri de centrul Piteștiului, clădirea de 823,33 mp, din str. Eroilor, este în plin proces de reabilitare și modernizare, după ce timp de 10 ani a fost lăsată de izbeliște. Reamintim că înoctombrie 2020, a fost declarat un câștigător la

licitația pentru contractul de „Reabilitare, modernizare, reparaţii capitale, amenajare cu revenire la arhitectura iniţială imobil D+P  - Casa Universitarilor”. Valoarea estimată, fără TVA, a lucrărilor este de aproape 1,8 milioane de lei. Lucrările sunt realizate de o firmă din Pitești.
”Casa Universitarilor e pe drumul cel bun. Eu zic că spargem ouă roșii acolo de Paște. Lucrările merg bine. A fost departe de ceea ce ne-am așteptat... A fost un hal de degradare care nu poate fi explicat în cuvinte. Nu a suferit structura în sine, ci tot ceea ce înseamnă finisaje. 10 ani a stat în ploaie și vânt. Acum de bine de rău, are acoperiș, e închisă, nu mai plouă”, ne-a precizat rectorul Dumitru Chirleșan.
A.V.


 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea