LA MULȚI ANI, LOGISCOOL!

# Liderul în programe edu-tech pentru copii începe o nouă campanie de înscrieri la cursurile de programare

Școala LOGISCOOL  Pitești împlinește, în luna februarie, doi ani de când oferă cursuri de programare și robotică copiilor din orașul lalelelor.
LOGISCOOL România, lider în programe edu-tech pentru copii începe o nouă campanie de înscrieri la cursurile de programare, atât cursuri online cât și la sediu, respectând toate normele de siguranță în vigoare. Interactive și utile, cursurile Logiscool le oferă elevilor posibilitatea de a dezvolta noi abilități necesare unui viitor al digitalizării, indiferent de drumul pe care îl vor alege.

 

Ghidați de instructori tineri și pasionați, elevii învață cum să dezvolte singuri o aplicație sau să construiască un joc. Elevii își iubesc trainerii, adoră ceea ce învață alături de ei și oferă multă dragoste ca recompensă pentru eforturile unor copiii mai mari pentru copiii mai mici.

Cursuri de programare pentru viitor

Ce pregătește echipa Logiscool Pitești pentru semestrul II al anului școlar?
Cursurile de programare  reîncep în sediul de pe str. Basarabiei, nr. 7, centura Craiovei-Prundu, iar elevii pot opta atât pentru cursuri în sediul școlii, cât și online. Modulele se adresează copiilor și tinerilor între 7 și 17 de ani, în grupe  de 6-8 cursanți din aceeași categorie de vârstă și nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători. Lecțiile, cu o durată de 90 de minute, au loc o dată pe săptămână, online sau la sediul școlii, pe toată parcursul anului școlar. Prețul pentru un modul  este de 260 lei pe lună.
Urmând cursurile Logiscool, elevii vor putea descoperi, printre altele, limbajele de programare JavaScript, C#, dar și Python, unul dintre limbajele cu cea mai rapidă dezvoltare. Atât cursurile din sălile de clasă, cât și cele online îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe a înțelege procesul și a integra informația.
Toți cei înscriși la cursurile Logiscool, fie în școli sau online, vor avea acces la materiale de suport și resurse educative în cadrul platformei proprii de învățare Scoolcode.
Înainte de începerea cursurilor, părinții și elevii pot participa gratuit la lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor elevilor care nu s-au mai întâlnit cu acest domeniu și doresc să afle mai multe despre programare.
Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar este și momentul în care pot afla răspunsuri la toate întrebările.
Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face direct pe site, aici: https://www.logiscool.com/ro/apply/pitesti/open-days
Despre Logiscool
Logiscool România oferă cursuri de programare și robotică pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, aceasta numără deja 40 de școli de programare la nivel național.
Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 15 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 70.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional.
În total, în cei trei ani de funcționare, Logiscool România a avut peste 20.000 de cursanți.         
Echipa Logiscool  a devenit  o familie, în care s-au legat prietenii, s-au dezvoltat pasiuni comune și  și ne mândrim că suntem parte din acest nucleu.
Echipa LOGISCOOL te așteaptă cu drag!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea