Știri pe surse: PNL-istul din Curtea de Argeș care i-ar putea lua locul lui Miuțescu la șefia partidului

Adrian Miuțescu, după ce a (re)ajuns șeful local al partidului liberal, a făcut ceea ce a știut mai bine: s-a pus bine cu șefu` de la București și a luat rezultate slabe la alegeri. Nu a uitat, însă, auto-premierea cu primul loc la Camera Deputaților. Ca să fie sigur. Sau să arate cât e de nesigur pentru următoarele locuri, nu se știe.
Liberalii îl cam bombăne și ar vrea, la conducerea filialei județene,  pe cineva care  a și demonstrat ceva, orice. De exemplu, mulți îl arată pe directorul general-adjunct de la IPEE-ATI din Curtea de Argeș, Liviu Nicolae.

Membru vechi de partid, cu coloană, cu studii, cu reușite profesionale. Și care, întrebat cu privire la subiect, a răspuns că nu va candida.
Liviu Nicolae: ”Este doar un zvon, eu sunt om de echipă și nu alimentez șoaptele din partid sau din afara acestuia. Nu mă interesează să iau locul nimănui, mai ales când e vorba de colegul meu, Adrian Miuțescu. Am ce face, nu mă plictisesc”...
Omul de afaceri ne-a mai declarat că urmărește, însă, cu atenție scena politică, atât cea națională cât și, mai ales, cea locală.
Cum, însă, foc fără fum nu prea iese, vom reveni!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea