Gelu Tofan, cel mai viceprimar la Pitești, dintre toți liberalii!

Cu numai 13 voturi, norocoase ca o pisică neagră, Gelu Tofan a prins un fotoliu de viceprimar. Fără a fi prea iubit de proprii liberali, fără a spera, el însuși, la un scaun așa mare, după ce a tocit scăunelele de pe la sediul PNL. Important: a fost susținut de Adrian Miuțescu, după cum  la fel de important poate fi și faptul că, în gândurile ascunse ale șefului PNL Argeș, Tofan nu va deveni o amenințare,  adică nu va crește prea mult, chiar dacă a prins o funcție mai mare decât el.

Altfel ar fi stat lucrurile dacă ajungeau viceprimari Ana Stan sau Mihai Coteț. Cu plusul de vizibilitate atașat funcției de viceprimar, ultimii doi l-ar fi băgat la umbră pe Miuțescu. Iar acesta nu mai vrea la umbră, nu mai vrea timp pentru romanțe.
Tofan promite, deja, că se apucă de treabă. Numai să nu-l trimită primarul să vadă cum băltește apa prin platformele îngropate de gunoi din oraș.
”Asta-i! Una vorbim și bașca ne-nțelegem. Dar de! ai dreptul; nu știi ce mi s-a întâmplat, nu știi cum mă fierbe el pe mine de două săptămâni de zile… Nu că mi-e frică de ceva…” (nu, nu e din Tofan, ci din Caragiale). Revenim, cât de curând, cu alte vorbe de bine.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea