Semnătură falsificată pentru deschiderea unui dosar în instanță. Judecătoria Pitești a anulat cererea

# Din ciclul: golăneli dedicate echipei de conducere a primăriei din Bradu # Primarul și viceprimarul s-au „trezit” că s-au dat singuri în judecată

Alegerile locale s-au terminat. Lucrurile par să intre într-un făgaș normal, oamenii își văd de treburi,  se feresc de COVID 19. Nu și la Bradu, unde golăneala de nedescris a unor infractori pune la muncă, prin falsurile realizate, până și pe judecători.

 

Pe data de 21 septembrie, în plină campanie electorală, la Judecătoria Pitești este înregistrat un dosar - ATENȚIE, VENIT CU POȘTA! - pentru delapidare, în care primarul Dan Stroe, era acuzat, alături de viceprimarul Gheorghe Negoi, că a delapidat Primăria Bradu cu 1,5 miliarde lei vechi. Acțiunea este semnată de ”reprezentantul legal” (tocmai pentru a crea confuzie nu i s-a dat numele) al primăriei. Care este primarul sau, cu delegație, viceprimarul. Conform legii, dosarul a fost înregistrat, i s-a dat număr și chiar termen. Așa încât, pe site-ul Judecătoriei, apar și părțile: reclamant - Primăria Bradu; pârâți - Dan Stroe și Gheorghe Negoi!
Cererea de chemare în judecată a fost redactată după toate regulile cerute de o instanță, cu introducere, părți, motive. DOAR CĂ ERA, ÎN TOTALITATE, FALSĂ! Oare, ne întrebăm noi, cine ar fi avut de câștigat din apariția unui dosar, fals, cum se va dovedi, de delapidare, unde pârâți sunt tocmai primarul și viceprimarul, candidați, și ei, atunci, pentru un nou mandat? Pe cine, din Bradu, să-l fi dus mintea - o minte bolnavă, cu siguranță - să însăileze o asemenea făcătură? Cineva familiarizat cu dosarele, cu instanțele, desigur. Cineva care, în campanie, a putut acuza, la fel de fals ca și dosarul, că cei doi au probleme. Rămâne acum, după ce s-a dovedit că este o făcătură, ca procurorii să descopere și persoana care ar fi putut beneficia de o asemenea mizerie.
În băltoaca de acuzații cuprinse în falsa acțiune sunt băgați, la un moment dat, și jurista Eleonora Chiran, dar și șeful poliției locale, Gheorghe Militaru. Persoane care, de asemenea, au deranjat pe autorul falsului și care, scăldându-se în propria imbecilitate, i-a pus acolo și pe ei, să fie mai mulți.
Penalul realizator al mizeriei mai sus menționate, gândindu-se, cu creierul său înecat, probabil, de băutură, că este periculos să scrie pe plic de mână, a scos la imprimantă partea cu destinatarul și cu expeditorul. Fără să se gândească, în prostia sa evidentă, că a semnat în fals, dar și că imprimarea electronică conține un fel de amprente electronice similare cu cele ale degetului. Procurorii pot să compare urmele printului trimis la Judecătoria Pitești cu alte printuri trimise și să stabilească cine este făptașul. Care, sutem convinși, e obișnuit cu răcoarea, așa că nu va beneficia de ceva nou, în afară de lipsa alcoolului.
Magistrații Judecătoriei Pitești au tranșat, simplu, cauza. În urma declarațiilor celor doi edili, prin care au arătat că totul este un fals, aceștia au anulat cererea de chemare în judecată, la începutul lunii februarie, anul curent.

 

În campania electorală, echipa actualului primar a fost chemată la poliție pentru... acțiuni viitoare!

Piedicile puse actualei echipe de conducere a primăriei Bradu au fost multe. În plină campanie, în toamna anului trecut, câțiva membri ai grupului primarului Dan Stroe, membri  care s-au deplasat în teren cu materiale de campanie, au fost chemați la poliție, în urma unei sesizări. Culmea, sesizarea nu se referea la ceva ce aceștia făcuseră, ci la ceea ce aveau de gând să facă, ceea ce este de noaptea minții. Din informațiile polițiștilor, cei câțiva tineri aveau de gând să distribuie – în viitor - materiale defăimătoare la adresa unui contracandidat al actualului primar. Poate, ]n urma celei de-a doua victorii categorice, scenariile de Star Trek din Bradu se vor opri…

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea