Bătălie pe Zion Club!

# Proprietatea imobiliară este licitată de doi executori judecătorești

Cine nu știe sau nu a auzit de legendarul club Zion, din Nord, Complex Ciocârlia. Clubul nu mai este deschis de câțiva ani, i-a rămas, însă, povestea. Care poveste a devenit una ceva mai neagră, proprietatea fiind, iată, oferită spre vânzare de două cabinete de executori judecătorești.
Societatea Profesională de Executori Judecătorești Mateescu Emilia & Andronache Ion-Florin a emis, pe data de 21 decembrie, anul trecut, o publicație de vânzare imobiliară a clădirii în care a funcționat

 

faimoasa discotecă, cu termen de licitație la 18 februarie 2021. Construcția apare ca fiind în proprietatea S.C. SUPERCOM S.A. și Crăciun Stelian. Prețul de pornire al licitației: 750.000 lei.
Pe 21 ianuarie 2021, aceeași clădire este scoasă la vânzare și de executorul Moromete Constantin-Cosmin. Termenul licitației: 24 februarie 2021. Prețul cerut este același, 750.000 lei, preț ce reprezintă 75% din cel de evaluare (imobilul a fost evaluat la suma de 199.000 euro). În acest al doilea document sunt menționați aceiași doi debitori solidari: SUPERCOM S.A. și Stelian Crăciun, ultimul fiind cumnatul primarului de la Mărăcineni, Liviu Dascălu.

Click AICI pentru a vizualiza anunțul de vânzare

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea