Eveniment editorial la Biblioteca Județeană. ”JURNAL ATEMPORAL” - un nou volum de versuri al Michaelei Predescu Valmar

Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Argeș, găzduiește miercuri, 24 februarie, începând cu ora 13, în sala de conferințe, lansarea celui de-al treilea volum de poezii și aforisme ”Jurnal Atemporal”, al Michaelei Predescu Valmar, care vine să întregească gândurile primelor două - ”Icoane pe Septembrii” (1996) și ”Gânduri printre petale - de la poezii la aforisme” (2018).
„Jurnalul atemporal este o colecție de clipe, luate în goana timpului printre anotimpuri, clipe imortalizate în gânduri trecute pe hârtie sub formă într-o simbioză în care versul lunecă în aforism, lăsând o notă de senzațional cu o încărcătură surprinzătoare.

Lucruri mărunte care ne înconjoară și pe care uneori nu le percepem, sunt surprinse într-o clipă cu strălucire de miracol. Poeta folosește imagini din colecția personală că o completare a cuvintelor, creându-se o simbioză lină, o întrepătrundere a melodiei tacite a cuvintelor cu dansul imaginii. Autoarea este chiar în căutarea unui fond muzical original care să empatizeze cu mesajul versului și imaginii. Un jurnal de călătorie printre clipe, o simbioză cu natura și astralul, acolo unde secundele devin una cu infinitul”, susține Florin Căprar - poet - manager Editura Izvorul Cuvântului.
Evenimentul va fi moderat de poeta Denisa Popescu și se va desfășura cu respectarea, atât din partea organizatorilor, cât și a participanților, a tuturor măsurilor de protecție împotriva contaminării cu SARS-COV-2, impuse de legislația în vigoare.
Adrian Coman, bibliotecar

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea