Patru poduri noi, complex sportiv și extinderea rețelei de gaze - proiectele principale ale anului la Valea Iașului

La Primăria din Valea Iașului se lucrează intens. Autoritățile au în vedere mai multe proiecte, pentru unele dintre acestea fiind, déjà, depuse documentații la Compania Română de Investiții. Proiectele au în vedere amenajarea a patru poduri pe Valea Borovineștilor, introducerea canalizării în satele Bărbălătești, Borovinești, Cerbureni și Ungureni, realizarea unui complex sportiv în satul Ungureni și asfaltarea a 17 km de drumuri comunale. În paralel, reprezentanții administrației din Valea Iașului au în lucru documentații pentru alte lucrări de interes public.

Documentațiile se referă la forarea unor puțuri și extinderea rețelei de alimentare cu apă a comunei, modernizarea trotuarelor, a șanțurilor și asigurarea accesului la proprietăți de-a lungul DN 7C și DN 73C, realizarea unui teren multifuncțional de sport cu parc în satul Valea Uleului. Atenția conducerii Primăriei Valea Iașului se îndreaptă anul acesta și către implementarea proiectului de extindere a rețelei de gaze în localitate, în satele Mustățești, Cerbureni și Valea Uleului.
”În prima fază vom face extinderea rețelei în satul Ungureni, pe o lungime de circa 2,5 km, cu racordare la stația de la sanatoriu, de la Spitalul Valea Iașului. Avem aici un SRM (stație de reglare măsurare a gazelor naturale) prin intermediul căreia gazele trec din rețeaua de repartiție (presiune medie) în rețeaua de distribuție (presiune redusă sau presiune joasă). Ne vom apuca de lucru la această extindere pentru satul Ungureni în scurt timp. Îmi propun ca anul acesta să fie gata și celelalte extinderi menționate, mai ales că în localitate există, pe lângă cea de la spital, o a doua SRM la care ne putem conecta”, precizează primarul Cristian Enescu pentru viatasatului.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea